Brașov: Update Băiatul suspectat că şi-a omorât fratele îşi petrece noaptea în arest. „Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat …”

Last Updated on februarie 5, 2018 Brașovul a fost zguduit duminică seara de o crimă oribilă. Din păcate Poliția nu a oferit detalii despre caz astfel că cel suspect de crimă s-a plimbat o noapte întreagă prin oraș. Dacă mai comitea o crimă?

Crima între fraţi a avut loc duminică pe Strada Înfrăţirii din Braşov. Un adolescent de 17 ani este suspectat că şi-a ucis fratele mai mare cu câţiva ani, pe care l-a înjunghiat. Vecinii celor doi spun că mezinul era chefliu şi că certurile dintre ei erau frecvente. Cei doi fraţi au crescut mai mult singuri, după cum spun vecinii, încă de când erau în clasele primare, după ce părinţii s-au despărţit. Mama trecea frecvent pe la ei şi le asigura cele necesare, însă cei doi copii s-au descurcat cum au putut, informează RTT Brașov.

Brașov: Update Băiatul suspectat că şi-a omorât fratele îşi petrece noaptea în arest. „Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat ...” 1

(foto: mytex.ro)

„Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat cu un bărbat, taică-său a luat-o razna, în altă parte. Nu făcea scandal, făcea acolo, în casă, dansuri, chefuri de mama focului, chefuri şi chefuri şi chefuri. Vecinul de lângă a zis că nu poate să doarmă”, povestea astăzi o vecină.

Mihai, fratele cel mare, îşi închiriase un apartament unde locuia cu soţia lui. Mama celor doi băieţi i-ar fi cerut celui mare să-l supravegheze în aceste zile pe mezin, astfel că Mihai a dormit câteva nopţi în apartamentul în care au crescut.

Brașov: Update Băiatul suspectat că şi-a omorât fratele îşi petrece noaptea în arest. „Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat ...” 2

Aici s-a întâmplat duminică tragedia. Adolescentul şi-a înjunghiat de mai multe ori fratele mai mare, după care a fugit de-acasă. A fost prins de jandarmi în această dimineaţă şi condus la audieri, la finalul cărora a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Colegii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut în custodie un tânăr de 17 ani din municipiul Braşov care se pare că este fratele victimei. El este cercetat în continuare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află în arestul IPJ Braşov. În continuare, împotriva acestuia s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii pe care am menţionat-o”, a precizat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Deşi nu există o confirmare, unii dintre cei care îl cunoşteau pe agresor spun că obişnuia să consume droguri. Acest viciu ar putea fi o explicaţie a odioasei crime. Pentru că suspectul are 17 ani, cercetările vor fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie.

Previous Story

Trenul Brașov-București. Eleve minore umilite și amendate de controlori. Un dialog absurd. Gabriel Sandu: „Două fete de 14 ani și 15 ani au urcat cu biletul redus (de la 37 de lei la 24) conform cu reducerea aplicată cu carnetul, dar fără …”

Next Story

Brașov: ATENȚIE! Alarmele de pe blocuri vor suna astăzi. 5 sunete a câte 16 secunde fiecare