Brașov. Robert Lazar: „Felicitări! Tocmai am venit în autobuz cu directorul general al RATBV care era îmbrăcat în ținută formală, cu mapa în mână. Nu este nicio rușine să circuli cu transportul în comun! Dacă el …”

Last Updated on februarie 8, 2018 O bilă albă pentrru directorul RATBV care circulă prin oraș cu autobuzele companiei. Cel mai simplu mod de a vedea care sunt problemele reale ale companiei.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Tocmai am venit în autobuz cu directorul general al RATBV care era îmbrăcat în ținută formală, cu mapa în mână. Nu este nicio rușine să circuli cu transportul în comun! Dacă el poate, mulți de ce nu pot face asta?

Brașov. Robert Lazar: „Felicitări! Tocmai am venit în autobuz cu directorul general al RATBV care era îmbrăcat în ținută formală, cu mapa în mână. Nu este nicio rușine să circuli cu transportul în comun! Dacă el ...” 1

Preferăm să ne facem nervi stând în mașină și înjurându-i pe ceilalți când de fapt și noi suntem o parte a problemei? Abonamentul pe o lună costă doar 70 de lei și este valabil pentru toate liniile. Iar avantajele sunt enorm mai multe decât la mașină.

Mă aștept ca și alți reprezentanți ai instituțiilor să adope același comportament…
Felicitări! Este un gest firesc și în mod normal n-ar trebui felicitat dar totul trebuie să înceapă de undeva”.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, joi, 8 februarie. Sunt 2 grade Celsius și ninge

Next Story

Foto Brașov: Se deschide un restaurant „Regele Ciolanului”. „ Gustul Transilvaniei. Produse mereu proaspete dupa rete traditionale, fara aditivi artificiali”