Brașov: FELICITĂRI! 8 medali pentru schiorii Coronei la „Cupa 100 ROMÂNIA”

Last Updated on februarie 2, 2018 Sportivii de la Corona Brașov, antrenați de Dan Iliescu și Crisitana Opriș, au obținut 8 medalii (5 de aur, două de argint și una de bronz) la „Cupa 100 ROMÂNIA” la schi alpin, organizată de Clubul Corona pe Pârtia Lupului din Poiana Braşov.

Competiția s-a desfăşurat la două probe – slalom și slalom uriaș, la trei categorii de vârstă – U 12, U14 și U 16, informează brasovultau.ro

Brașov: FELICITĂRI! 8 medali pentru schiorii Coronei la „Cupa 100 ROMÂNIA” 1

(foto: coronapress.ro)

Luca Dumitru (locul I la slalom uriaș – U 14), Eduard Bart (locul III la slalom uriaș – U14), Rențea Diana (locul I la slalom uriaș – U 16), Teodora Leonte (locul II la slalom uriaș – U 16), Hunor Szoke (locul I la slalom și la slalom uriaș – U 16), Robert Mîrț (locul II la slalom uriaș – U 16) și Dumitru Luca (locul I la slalom – U 14), sunt medaliații Coronei.

„Cupa 100 ROMÂNIA” a fost cu atât mai importantă pentru participanți cu cât a reprezentat o etapă de calificare pentru FIS Children Trophy, competiție internațională care va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 23-24 februarie 2018.

„Urmează o perioadă de zece zile de pregătire, în care voi încerca să retușez ultimele detalii tehnico-tactice și să tonifiez fizic echipa. Vom avea câte două antrenamente pe zi, unul pe schiuri și unul fizic.

În 12-13 februarie 2018 vom lua parte la Cupa Teleferic, tot în Poiana Brașov, o nouă etapă de selecție pentru FIS Children Trophy, unde sperăm să calificăm un număr cât mai mare de sportivi”, a precizat antrenorul Coronei, Dan Iliescu.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Tamponare în lanț, în Centrul Civic

Next Story

Handbal. Corona Brașov-CSM Slatina, sâmbătă la Sala Sporturilor