Brașov: Al doilea deces din cauza gripei

Last Updated on februarie 25, 2018 Un alt deces din cazua gripei a fost semnalat sâmbătă la Brașov.  O pacientă de 60 de ani a murit răpusă de gripa de tip B, cauza fiind confirmată de analizele de laborator. Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică este al 53-lea deces provocat la nivel național de virului gripal în acest sezon şi al doilea la Braşov.

Pacienta care a decedat avea însă şi alte boli cronice. Primul deces a fost o femeie de 55 infectată virusul gripal de tip A, subtipul H1, și care se afla în tratament oncologic.
Nici una din cele două paciente decedate nu fusese vaccinată împotriva virusului gripal, informează Monitorul Expres.

Brașov: Al doilea deces din cauza gripei 1

Săptămîna trecută s-au înregistat 172 de cazuri de gripă dintre care 32 de persoane au avut nevoie de internare în spital.

 

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Violent! O ambulanţă SMURD lovită de o maşină. 3 paramedici răniți, Râșnov, intersecția spre Predeal

Next Story

Brașov. Robert Lazar: „Atunci când utilajele de deszăpezire vin o dată pe iarnă pe strada ta, e bine să iei problema în propria lopată! Hai afară la zăpadă! Plus că mișcarea vine la pachet cu o poftă de mâncare…!”