Brașov: Sărbătoarea Clătitelor de la Prejmer nu se mai organizează în 2018. Ce spune Primăria

Last Updated on februarie 1, 2018 Primăria Comunei Prejmer a anunțat că anul acesta nu va mai organiza Fasching Sărbătoarea Clătitelor.

“Ducând tradiția organizării evenimentului Fasching Sărbătoarea Clătitelor, spre ediția cu numărul XIV, autoritatea publică locală împreună cu reprezentanți ai comunității locale, au stabilit ca dată pentru organizarea evenimentului zilele de 10-11 februarie 2018, înainte de Lăsatul Secului, așa cum ne spune tradiția.
Brașov: Sărbătoarea Clătitelor de la Prejmer nu se mai organizează în 2018. Ce spune Primăria 1

Autoritatea locală, prin serviciul de specialitate, Compartimentul de Achiziții Publice a parcurs toti pașii legali și necesari pentru derularea procedurii de achiziție a serviciilor de organizare pentru evenimentul nostru. Urmare a parcurgerii etapelor aferente procedurii specifice de publicare a documentației de atribuire cât și a invitației de participare pe site-ul Serviciului Electronic de Achiziții Publice, s-au înscris două firme ofertante pentru organizarea evenimentului. În perioada de evaluare a ofertelor, comisia de evaluare și selecție, datorită unor aspecte ambigue, a fost nevoită sa solicite ofertanților clarificări punctuale.

În ciuda tuturor eforturilor depuse, în cadrul sedințelor de lucru, comisia de organizare a evenimentului din cadrul Consiliului Local Prejmer a încercat să identifice cele mai bune soluții de organizare pentru bunul mers al evenimentului, dar spre dezamăgirea noastră, ofertele depuse pentru organizarea evenimentului Fasching Sărbătoarea Clătitelor Ediția 2018, conțin neconformități substanțiale și atrag după sine lipsirea de obiect a procedurii.

Reluarea procedurii de licitație impune noi termene în organizarea evenimentului, data stabilită inițial nemaiputând fi respectată datorită aspectelor procedurale, în consecintă din împrejurări independente de voința noastră și cu regrete, evenimentul nu va putea fi organizat în acest an.

Transmitem către dumneavoastră dorința de a înțelege situația creată și cu buna întelegere ne pare rau pentru disconfortul creat, totodată vă asiguram de toată preocuparea noastră pentru buna organizare a următoarelor ediții” – se precizează în comunicatul transmis de Primăria Prejmer.

Previous Story

(Foto/Video) Accidente Brașov: O mașină a luat foc la Codlea, ciocnire pe drumul de Poiană iar la Timișul de Jos o mașină a zburat de pe șosea până aproape de linia ferată

Next Story

(Foto) Accident Brașov: 6 persoane rănite (doi pietoni și doi copii). Ciocnire violentă în intersecția de la Patria!