(Video) În cât timp ar construi Aeroportul Brașov chinezii care au construit o gară în 9 ore?

Last Updated on ianuarie 29, 2018 Chinezii au impresionat din nou după ce au construit o gară, de la zero, în 9 ore. Pentru acest record au lucrat 1,500 de oameni. În cât timp ar termina acești muncitori chinezi Aeroportul Brașov?
Din păcate lucrurile nu stau bine la Aeroport. Astăzi, președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, a declarat că lucrările sunt blocate de primăria Ghimbav.

În urmă cu două săptămâni au fost deschise ofertele pentru  continuarea lucrărilor la Aeroportul de la Ghimbav. Mai exact este vorba despre etapa a III-a – „Execuţie cale de rulare Alfa, platformă de îmbarcare debarcare şi extindere a reţelelor de canalizare şi drenaj

Totodată s-a început pregătirea Planului Urbanistic Zonal şi încă de anul trecut au fost depuse toate documentele către Primăria Ghimbav, prin care s-a cerut un aviz de oportunitate.

„ Pierdem timpi și nu putem să ducem la bun sfârșit acest obiectiv. Avem documente depuse încă din luna octombrie, care nici până astăzi nu au primit răspuns. Am făcut demersuri și către prefect și către primărie, am revenit cu aceste adrese. Sper să nu fie rea voință, eu sper să fie vorba doar de neglijență   ” a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov citat de brasovtv.com.

Muncitorii chinezi. Într-o demonstraţie de organizare şi eficienţă, 1.500 de muncitori au început lucrul seara, la ora 18.30. Aveau de construit de la zero o gară, lângă cea veche, în oraşul LONGYAN, din estul Chinei.

În imaginile care au făcut înconjurul lumii, apar lucrând ca furnicile, om lângă om. Unii au dezmembrat şinele vechi şi le-au înlocuit cu cele noi, care au fost conectate apoi cu trei linii moderne deja construite. Dacă pe ai noştri suntem obişnuiţi să-i vedem în grupuri din care unul munceşte şi restul privesc, chinezii par să funcţioneze altfel.

La ora 3:00 dimineaţa, toate şinele erau înlocuite, iar între ele apăruseră şi peroane noi. Gara va face parte dintr-o linie de 246 de kilometri care va scurta călătoria între două oraşe, de la 7 ore la doar 90 de minute.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov: Clubul Sportiv Transilvania o susține pe antrenoarea Mariana Tîrcă pentru funcția de de vicepreședinte al Federației Române de Handbal

Next Story

Brașov: Ești de acord? Imnul naţional în toate şcolile din oraș înainte de cursuri