Poiana Brașov: Starea pârtiilor, joi 18 ianuarie. Sunt -4 grade Celsius și ninge. S-a depus un strat nou de zapada peste cel existent de aproximativ 30 de cm

Last Updated on ianuarie 18, 2018 Brașovenii și turiștii sunt invitați și joi, 18 ianuarie la schiat în Poiana Brașov. Sunt -4 grade Celsius și ninge.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Buna dimineata. Astazi 18.01.2018 la ora 09:00 in Poiana Brasov sunt -4 grade celsius si ninge.
In Cristianu Mare sunt -10 grade celsius, este ceata, bate vantul si ninge.

Poiana Brașov: Starea pârtiilor, joi 18 ianuarie. Sunt -4 grade Celsius și ninge. S-a depus un strat nou de zapada peste cel existent de aproximativ 30 de cm 1
S-a depus un strat nou de zapada peste cel existent de aproximativ 30 de cm
Din cauza vantului puternic, deocamdata nu functioneaza nicio instalatie de transport pe cablu cu exceptia celor de la baza masivului, respectiv teleschiul Bradu si Stadion.

Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.
Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

Previous Story

Foto Brașov: Coadă URIAȘĂ de camioane spre București! „A depășit sensul giratoriu cu Zizinului”. Doar a nins

Next Story

Brașovul pregătit! Dacă TVR va decide să organizeze Cerbul de Aur, Primăria va cofinanța evenimentul