Poiana Brașov. Pericol pe pârtii din cauza organizării?! „Exista o reala problema a domeniului schiabil din Poiana Brasov, care ne-a cauzat neplaceri atat mie (o cazatura pe umarul drept pe care o resimt din plin) cat si lui Mihnea (cazatura in mana dreapta cu placa, dupa care nu a mai putut deloc iesi pe partie)

Last Updated on ianuarie 15, 2018 Un schior ridică semne de întrebare privind modul cum sunt organizate pârtiile din Poiana Brașov, organizare care pune în pericol pe iubiitorii schiatului.

Pe Facebook,Ciprian Manuel Bostan a scris: „Exista o reala problema a domeniului schiabil din Poiana Brasov (ca de altfel cred in toate statiunile montane din Romania), care ne-a cauzat neplaceri atat mie (o cazatura pe umarul drept pe care o resimt din plin) cat si lui Mihnea (cazatura in mana dreapta cu placa, dupa care nu a mai putut deloc iesi pe partie, astfel ca am mers doar cu Horia).
Poiana Brașov. Pericol pe pârtii din cauza organizării?! „Exista o reala problema a domeniului schiabil din Poiana Brasov, care ne-a cauzat neplaceri atat mie (o cazatura pe umarul drept pe care o resimt din plin) cat si lui Mihnea (cazatura in mana dreapta cu placa, dupa care nu a mai putut deloc iesi pe partie) 1
Aceea ca scolile de ski pentru copii mici, in loc sa aiba partii rezervate doar pentru ele (cum e in toate tarile in care sporturile de iarna sunt o industrie bine pusa la punct), invata direct pe partiile pentru cei mai avansati, astfel incat orice intalnire cu grupuri de prichindei (sunt zeci astfel de grupuri care apar din orice directie si merg in coloana, chiar si pe portiunile inguste) si pe care evident ca trebuie sa ii feresti in primul rand si cu orice pret, e un risc de accidentare”.

Previous Story

Poiana Brașov: Starea pârtiilor. „La ora 8.00….-13,5°C!!! Așa să rămână !!!!”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Drum blocat spre mall-ul Coresi, coloana de mașini a ajuns până la Onix