(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, 4 răniți pe DN1 la ieșire din Codlea, la Vlădeni

Last Updated on ianuarie 28, 2018 Un alt accident a avut loc între Codlea și Vlădeni. Duminică seara, două autoturisme, un SEAT și un BMW cu numere de Bulgaria, s-au ciocnit, cel mai probabil din cauza poleiului. Potrivit martorilor, 4 persoane au fost rănite.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  în judeţul Braşov, traficul este blocat pe DN1 Codlea –Făgăraş, pe raza localităţii Vlădeni, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovEugen  a postat o fotografie cu mesajul: „Pe DN1, la intrarea in Vladeni, dinspre Persani, trafic blocat”.

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, 4 răniți pe DN1 la ieșire din Codlea, la Vlădeni 1

Nelutu Ciolan Un seat ibiza (BV27BMI)cu un bmw de bulgaria

foto: Ciolan Tiberiu.  unul era putin lovit la cap și celalalt la abdomen

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, 4 răniți pe DN1 la ieșire din Codlea, la Vlădeni 2 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă, 4 răniți pe DN1 la ieșire din Codlea, la Vlădeni 3

Cristina Ferdala In continuare este descarcerarea si politie. Se poate trece pe o strada alaturata ce duce spre DN- soseaua principala.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: O mașină a căzut de pe podul de peste Bârsa. Pasagerul din dreapta a murit

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: 4 autoturisme lovite pe Toamnei. Ciocnire în sensul giratoriu de la Făget. „Blocat până la Lidl Tractorul”