Brașov: Trafic blocat pentru camioane spre Predeal. A nins. „Poliția a oprit într-un punct foarte prost circulația! Este lume care trebuie sa …”

Last Updated on ianuarie 18, 2018 Traficul este blocat pentru camioane pe DN1 Ploieşti – Braşov şi pe DN1A Ploieşti – Cheia – Braşov anunță polițiștii.

Poliția Română: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile traficul rutier este restricţionat pentru autoturismele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone pe DN1 Ploieşti – Braşov şi pe DN1A Ploieşti – Cheia – Braşov.

Recomandăm participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri”.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovNataly Negara a postat o fotografie cu mesajul: „E oprita circulatia imediat după podul spre Săcele”

Brașov: Trafic blocat pentru camioane spre Predeal. A nins. „Poliția a oprit într-un punct foarte prost circulația! Este lume care trebuie sa ...” 1

foto: Diana Iulia

Brașov: Trafic blocat pentru camioane spre Predeal. A nins. „Poliția a oprit într-un punct foarte prost circulația! Este lume care trebuie sa ...” 2

Brașov: Trafic blocat pentru camioane spre Predeal. A nins. „Poliția a oprit într-un punct foarte prost circulația! Este lume care trebuie sa ...” 3

Ionut Cirjan Poliția a oprit într-un punct foarte prost circulația! Este lume care trebuie sa ajungă la munca in sacele și nu are cum! Trebuia blocată undeva la Dâmbul Morii sau chiar la cotul Donului!

Previous Story

Brașov: „Show de Seară”, miercuri, la Reduta

Next Story

Brașov: Update. Ce spune Poliția după ce o mamă şi fiică au fost găsite moarte în casă după 2 ani