Braşov: Cel mai frig în România, vineri 26 ianuarie

Last Updated on ianuarie 26, 2018 Foarte frig vineri dimineață la Brașov. La ora 6 temperatura în zona Braşov – Sfântu Gheorghe coborâse până la -16 grade Celsius la ora 6 și la -17 la ora 7.

La Miercurea Ciuc, polul frigului în România, termometrele înregistrau – 8 grade Celsius, în condiţiile în care, cu doar o zi în urmă, joi dimineaţa, aici erau -22 de grade Celsius.
Miercuri dimineaţă, recordul negativ se înregistra în nordul ţării, potrivit Agenţiei Naţionale de Meteorologie: -21 de grade, în Rădăuţi, judeţul Suceava, informează bzb.ro.

Braşov: Cel mai frig în România, vineri 26 ianuarie 1

Pentru vineri, ANM a prognozat pentru Braşov o maximă de + 4 grade Celsius pe parcursul zilei, urmând ca sâmbătă să fie + 5 grade.

26 Ianuarie
Vremea va fi în general rece, iar vântul va sufla slab până la moderat. Local, în zona de sud a țării, îndeosebi în orele dimineților, va fi ceațã.

27 Ianuarie
Dimineața și noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, iar în restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicatã, apropiatã de normal.

28 Ianuarie
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceațã, scrie Jurnalul Național.

Previous Story

Brașov: Se redeschide Maternitatea, modernizată! „Cred că este cea mai frumoasă din România“, spune Adrian Gabor, vicele CJ

Next Story

(Video) Accident Brașov: Ciocnire frontală Dubă cu TIR. Două persoane încarcerate!