Brașov: Bal Mascat Venețian la hotelul Kronwell

Last Updated on ianuarie 20, 2018 Brașovul va avea parte de un bal mascat venețian la hotelul Kronwell. Balul va avea loc pe 2 martie de la ora 21:00

Pe Facebook, organizatorii, kronfilm şi JCI Braşov, au scris: „JCI Brașov are plăcerea de a vă invita la un eveniment inedit în orașul Brașov, un bal mascat venețian.

Brașov: Bal Mascat Venețian la hotelul Kronwell 1

Acesta va avea loc în data de 2 martie și va veni în întâmpinarea primăverii. În cadrul evenimentului vor avea loc diverse momente artistice, pregătite de artiști locali și din alte orașe din România. Multumita partenerilor nostri, Kronfilm, vom avea parte de momente muzicale, de dans, de stand-up tocmai pentru a promova cultura artistică și talentele tinere din România.

Cum este un bal, va fi nevoie ca participanții să se prezinte în haine care se potrivesc acestei tematici, și anume într-o garderobă stilată, în costum și în rochii de seară.
Inscrisii vor fi contactati pentru a ii informa cum vor putea intra in posesia biletului.

In perioada 10-28.01.2018 se implementeaza Early Bird-ul cu o reducere de 25%, iar din 28.01-20.02.2018 se va oferi doar bilet standard. Se va oferi Program artistic, de dans, meniu Finger Food si Open Bar.

Inscrierea se va face de pe site-ul JCI Brasov incepand cu data de 09.01.2018”.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, sâmbătă, 20 ianuarie. Sunt 0 grade celsius, ninge și este ceață

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, duminică, 21 ianuarie. Sunt -5 grade Celsius