Accident Brașov: Bărbat împins în fața autobuzului, în Livada Poștei?!

Last Updated on ianuarie 5, 2018 Un bărbat a fost grav rănit în Livada Poștei după ce ar fi fost împins în fața unui autobuz. Potrivit martorilor ar fi fost o mică înghesuială în stație.

Un autobuz de pe linia 2 a fost implicat joi  seară într-un accident în urma căruia un pieton a fost rănit. Accidentul s-a produs la capătul de linie Livada Poștei, în momentul în care șoferul autobuzului vira pentru a intra la peron, anunță brasovtv.com.

Accident Brașov: Bărbat împins în fața autobuzului, în Livada Poștei?! 1

„Omul a fost împins sub autobuz. Șoferul nu are nici o vină… am fost acolo și am și vb cu un martor. Asta doar din cauza grabei cineva a dat peste acel om dezechilibrându-se și ajungând sub roțile autobuzului care se punea în mișcare”, a povestit pentru mytex.ro, unul dintre martori.

Conform unei alte persoane, cel care ar fi provocat gravul incident ar fi spus „Sorry” (trad. „Scuze”), apoi ar fi plecat.

Previous Story

Zara Ovidiu: „Chin si jale! Întoarcere de la Brașov la București…. Drum imposibil! Facem și noi o autostradă care să lege Ardealul de Regat?”

Next Story

Brașov: Locuitorii din Răcădău supărați pe modificările făcute de RATBV la liniile de autobuze. „În fine, au făcut o mare tâmpenie, și mulți oameni sunt foarte dezamăgiți de RATBV, asta nu eficientizare, mai tare ne încurcă”