Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă

Last Updated on ianuarie 8, 2018 La sfârșitul anului trecut, reprezentanții primăriei Brașov se arătau nemulțumiți de faptul că parcarea din Poiană este mai mereu goală. Milioane de euro investiți degeaba. Consilierul local Cristian Macedonschi a mers la fața locului și a rămas surprins să vadă că unele mașini nu au pe unde să intre în parcare. Exact mașinile „înălțate” pentru schi.

Pe Facebook, Cristian Macedonschi a adăugat fotografii cu mesajul: „Fiind astazi in Poiana am profitat de ocazie sa inspectez noua parcare din Poiana Mica deoarece am urmarit multe discutii si nemultumiri despre acest proiect al Primariei.

Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 1

Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 2

Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 3

In primul rand am observat ca nu prea erau masini in parcare, fiind peste 400 de locuri libere, intr-o duminica unde ar trebui sa fie plina. Intrand in parcare am observat ca nu este nici o masina de teren cu jetbag parcata asa ca am mers la intrare sa vad ce inaltime are.

Am ramas surprins sa vad ca inaltimea intrarii este de 2.10 m. Tinand cont de faptul ca romanii iubesc masinile mari, in special SUV-urile si cele de teren si tinand cont ca o familie de 4 persoane are nevoie de un Jetbag pe masina pentru a transporta confortabil atat bagajele cat si skiurile in vacanta de ski ma minunez cum a fost proiectata atat de prost aceasta parcare „NOUA“

Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 4 Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 5

Calculand simplu am constatat ca un SUV Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 6🚙 are o inaltime de aproximativ 185 cm un suport de skiuri si de Jetbag cam 5-10 cm iar un Jetbag cam 30-50 cm ajung la o inaltime medie 220-245 cm deci nici o sansa sa incapa in parcarea noastra noua si frumoasa iar de minivan-uri sau busulete cu care merg scolile de ski nici nu putem vorbi…

De faptul ca trei masini nu incap pe locurile de parcare intre pereti nici nu mai vorbesc, cred ca arhitectul inca mai merge cu Dacia 1100.

Daca nu ar fi fost facuta pe bani multi as fi zis ca-i de ras dar de fapt este de plans…. mai ales ca s-a pierdut si finantarea europeana la fel ca la Incubatorul de Afaceri din Bartolomeu si extraordinarul Centru de Agrement din Poiana de pe partia Bradul.

Foto Brașov: Au greșit construcția parcării din Poiană? Mașinile nu prea încap pe poartă 7

In plus mai era si stricat automatul de plata la parcarea inaugurata cu mare fast acum o luna!”

Previous Story

Foto Brașov: Mașină parcată în mijlocul intersecției, în Livada Poștei, de un șofer din București

Next Story

Brașov: „Vânzătoarea de la chioșcul de bilete de transport în comun din fața gării CFR Brașov a încercat să mă păcălească la rest cu 45 de Ron…”