(Foto) Poiana Brașov: De vineri se va schia din nou

Last Updated on decembrie 7, 2017 Condițiile meteo au permis producerea de zăpadă artificială astfel că de vineri se va schia din nou pe partea superioară a masivului Postăvaru.

„Avand in vedere conditiile meteo favorabile, in special vremea rece, care ne-a permis sa producem zapada artificiala, maine se vor redeschide partiile din partea superioara a masivului Postavaru.
Stratul de zapada de pe partii masoara, dupa amenajare, aproximativ 40-50 de cm, cea mai mare parte fiind zapada artificiala.

(Foto) Poiana Brașov: De vineri se va schia din nou 1 (Foto) Poiana Brașov: De vineri se va schia din nou 2 (Foto) Poiana Brașov: De vineri se va schia din nou 3

De vineri, 08.12, se va putea schia pe urmatoarele partii: partea superioara a Lupului şi Drumului Rosu, Kantzel si Doamnei. Vor functiona instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola si telescaun Ruia, la care se adauga si telecabina Kanzel.

Avand in vedere ca din acest sezon vor functiona (la telegondola si telecabina Capra Neagra) si cele doua aparate de retur skipass-uri, de unde iti poti recupera garantia pentru aceste carduri, valoare de garantie pentru ele va scadea de la 15 lei la 10 lei.

Totodata, le reamintim celor care au rămas cu puncte pe skipass-uri de sezonul trecut, că aceste puncte nu pot fi reportate pentru acest sezon”, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Pe Facebook, acum două zile,Dorin Drăgoi a adăugat fotografii cu mesajul: „Back in business!!!”

Previous Story

Brașov: Premieră națională la Spitalul de Cardiologie Clinicco

Next Story

Accident Brașov: Femeie însărcinată, rămasă blocată într-o mașină în Codlea