Foto Brașov: „„Oare de câte tragedii este nevoie pentru a se face un pasaj pietonal pentru oamenii care vor să meargă la cele două cimitire din zona Micșunica – str. Crinului și care sunt momentan nevoiți să-și riște viața, traversând calea ferată? …”

Last Updated on decembrie 28, 2017 Una din marile probleme nerezolvate ale Brașovului este trecerea peste calea ferată spre cele două cimitire din zona Micșunica – str. Crinului. Este complicat de construit un pasaj, nu s-a inventat așa ceva. Primăria nu are de unde să se inspire. Se vor trezi doar la o tragedie de proporții. Păcat.

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat fotografii cu mesajul: „Oare de câte tragedii este nevoie pentru a se face un pasaj pietonal pentru oamenii care vor să meargă la cele două cimitire din zona Micșunica – str. Crinului și care sunt momentan nevoiți să-și riște viața, traversând calea ferată? Având în vedere că pe aici trec frecvent și bătrâni, situația e cu atât mai gravă cu cât unii din ei abia pot merge.

Foto Brașov: „„Oare de câte tragedii este nevoie pentru a se face un pasaj pietonal pentru oamenii care vor să meargă la cele două cimitire din zona Micșunica - str. Crinului și care sunt momentan nevoiți să-și riște viața, traversând calea ferată? ...” 1 Foto Brașov: „„Oare de câte tragedii este nevoie pentru a se face un pasaj pietonal pentru oamenii care vor să meargă la cele două cimitire din zona Micșunica - str. Crinului și care sunt momentan nevoiți să-și riște viața, traversând calea ferată? ...” 2 Foto Brașov: „„Oare de câte tragedii este nevoie pentru a se face un pasaj pietonal pentru oamenii care vor să meargă la cele două cimitire din zona Micșunica - str. Crinului și care sunt momentan nevoiți să-și riște viața, traversând calea ferată? ...” 3

Într-adevăr, există o variantă de ocolire care este destinată mai mult celor cu mașini și care are 3,2 km, adică de la biserica de la Micșunica, blvd. Saturn, strada Zizinului, pasaj Zizinului, dreapta pe la Duplex 93.

Altă variantă o reprezintă scările de pe pasajul peste calea ferată de pe str. Zizinului dar și varianta asta are 2 km. Da, este ușor și comod de trecut peste linii dar nu e normal fiindcă aici este vorba de viața unor oameni”.

Previous Story

Brașov: RATBV, modificări masive de la 1 ianuarie 2018. Peste 10 linii afectate. Va fi mai bine?

Next Story

Brașov: S-a găsit soluția pentru blocul din Răcădău care este în pericol de prăbușire