(Foto Accident Brașov, în prima zi de Crăciun: „Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva”

Last Updated on decembrie 26, 2017 În prima zi de Crăicun, în sensul giratoriu de la Selgros, două autoturisme s-au ciocnit. Unul din acestea s-a răsturnat.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Lucaci Gabriel a postat fotografii cu mesajul: „Accident giratoriu Sellgros, circulatie ingreunata. Nu sunt victime”

(Foto Accident Brașov, în prima zi de Crăciun: „Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva” 1

 

(Foto Accident Brașov, în prima zi de Crăciun: „Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva” 2 (Foto Accident Brașov, în prima zi de Crăciun: „Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva” 3

Roxana Lupu a ieșit de la spalatorie și nu a acordat prioritate celui care venea dinspre Carrefour

Robert Lazar Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva. Altul zicea că cel cu Ford-ul i-a tăiat calea celui cu Audi. Cel mai probabil e un accident care putea fi evitat dacă cel cu Fordul era atent și dacă cel cu Audi mergea mai încet. Dar cum nu era radar în zonă care să zică ce viteză avea Audi-ul, cel mai probabil șoferul Fordului va ieși vinovat.

(Foto Accident Brașov, în prima zi de Crăciun: „Niște domni din spălătorie ziceau că cel cu Audi S6 s-a învârtit în aer și că doar în filme au văzut așa ceva” 4
Dar legile fizicii și logica îmi zic că Audi-ul nu avea cum să ajungă în halul ăla decât dacă avea viteză excesivă. Dar e doar părerea mea subiectivă și nu contează. Bine că n-a pățit nimeni nimic și până la urmă asta contează cel mai mult, pe lângă lecția învățată de șoferii implicați și de cei care au văzut incidentul. Sărbători Fericite și sigure tuturor!

Bala Claud Eu cred că nu alunecatul a fost problema, mai degrabă a greșit puțin unul, cum fac deștepții de obicei , un pic de neasigurare, neacordare de prioritate! Dar noi care tot batem apa în piua să priceapă proștii cum ar trebui să se circule corect, suntem blamați!

 

Razvan Alex Cine e de vina? Ca nu prea imi dau seama din cum sunt pozitionate masinile.
Chelaru Adrian După părerea mea e de vina masina cu nr de TR…ca sa faci o “ghidusie ” d-asta, iti trebuie viteza…repet, e doar parerea mea
Previous Story

Poiana Brașov: Unde se schiză în a doua zi de Crăciun

Next Story

Brașov: Astăzi se redeschide patinoarul de la Olimpia. Cât este intrarea