Brașovul în Beznă, Sibiul a strălucit în cea mai importantă zi a României. RECORD! 100,000 de vizitatori a avut Târgul de Crăciun din Sibiu în minivacanță. Câți crezi că au fost în bezna din Piața Sfatului?

Last Updated on decembrie 4, 2017 Digi 24 anunță că la Târgul de Crăciun din Sibiu au fost 100,000 de vizitatori în minivacanța de 1 Decembrie. 100,000 de vizitatori s-au bucurat, nu s-au supărat, că Târgul de Crăciun este deschis de 1 Decembrie. S-au bucurat și au cheltuit bani. Îmbucurător este pentru ei că numărul de vizitatori a crescut față de anul trecut când au fost 70,000. Normal că turiștii aleg un oraș prietenos și nu unul care a arătat sinistrat de cea mai importantă sărbătoare a României. Nu-i exclus ca anul viitor Sibiul să câștige și mai mulți turiști iar Brașovul să mai piardă, pentru că de cea mai importantă zi a României Sibiul strălucește iar Brașovul este în beznă.

Digi 24: „A fost un record de vizitatori la Târgul de Crăciun din Sibiu. Organizatorii au numărat numai puțin de 100,000 de oameni care le-au trecut pragul în cele 4 zile libere. Cifra o bate pe cea de anul trecut, 70,000 de vizitatori înregistrați tot în această perioadă de 1 Decembrie”

Brașovul în Beznă, Sibiul a strălucit în cea mai importantă zi a României. RECORD! 100,000 de vizitatori a avut Târgul de Crăciun din Sibiu în minivacanță. Câți crezi că au fost în bezna din Piața Sfatului? 1

Potrivit Digi 24, în tot județul Brașov au fost 30,000 de turiști.

Despre cât de sinistru a arătat Brașovul în cea mai imortantă zi a României a povestit Eugenia Nemeș, de 37 de ani, care trăiește în Germania, de 24 de ani. A venit să petreacă o săptămână acasă, în țară, la Brașov, potrivit coronapress.ro. ” Am venit în țară pe data de 28 noiembrie. Este pentru prima dată când sărbătoresc Ziua României acasă, la Brașov. Mi-am luat câteva zile libere, special pentru acest eveniment. Sunt foarte impresionată și emoționată.

Brașovul în Beznă, Sibiul a strălucit în cea mai importantă zi a României. RECORD! 100,000 de vizitatori a avut Târgul de Crăciun din Sibiu în minivacanță. Câți crezi că au fost în bezna din Piața Sfatului? 2

Am asistat la defilare în Piața Sfatului, după care am mers pe jos până în Piața Unirii din Brașov, unde m-am bucurat să văd Junii Brașovului, în frumoasele lor costume populare, unice. Sincer, nu m-am așteptat. A fost o surpriză plăcută, o încântare. Nu pot să spun același lucru despre ce am întâlnit în Piața Sfatului din Brașov.

Mă refer la Bradul de Crăciun, care stă în întuneric și la căsuțele meșterilor care sunt închise. Uitați-vă și dumneavoastră că e plin de turiști. Am înțeles că în țară a fost liber de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie, Ziua României, deci este o mini-vacanța.

Cum să nu dai drumul la lumini de sărbători. Și pe vremuri, luna decembrie era considerată Luna Cadourilor. Ce pot să spun, unde nu-i cap, vai de picioare! În rest mi-a plăcut. Brașovul arată splendid, nu am ce să zic. Treaba cu datul drumului la iluminatul Bradului de Crăciun m-a dezamăgit. Toate cele bune și tuturor brașovenilor Sărbători Fericite!”

Previous Story

Brașov: Tarife mărite, cadou de Crăciun de la taximetriști

Next Story

(Video) „Brașov – orașul mașinilor … „În zona liceului Unirea, după ce că o bandă e blocată din cauza celor care iau copiii de la școală cu mașina, unii taximetriști s-au gândit că e oportun să blocheze banda rămasă liberă … ”