Brașov: PROTEST sit-in la sediul PSD. „Haida. Ne-am mai strâns câțiva!”

Last Updated on decembrie 13, 2017 Brașovenii au preluat modelul de la Sibiu și au ieșit la protest pașnic și în tăcere în fața sediului PSD din Piața Sfatului.

Pe Facebook, organizatorii au scris: „Hai să stăm în fața aleșilor noștri și să le arătăm că suntem foarte atenți la cum ne reprezintă în Parlament. Mâine, de la 10:00 la 15:00, eu voi fi pe trotuarul de vis-a-vis de sediul PSD. Ar fi fain să iasă un sit-in de 24 de ore cum au făcut cei de la Sibiu. Hai și tu dacă simți cât e de important votul de mâine. Alegem să le transmitem un semnal ferm, dar pașnic, să nu voteze legile justiției și să îi excludă din partidul lor pe cei care au probleme cu legea.

Frankie Zsas: Haida. Ne-am mai strâns câțiva!

Brașov: PROTEST sit-in la sediul PSD. „Haida. Ne-am mai strâns câțiva!” 1

Ne adresăm parlamentarilor de Brașov:
Mihai Popa, Viorel Chiriac, Roxana Mânzatu, Mihai Mohaci (PSD) Remus Borza (ALDE), Ambrus Izabella (UDMR) – C.D.
Marius Dunca, Florin Orțan (PSD) – Senat

Mâine, deputații PSD-ALDE-UDMR se pregătesc să voteze pozitiv pentru ultimele două legi anti-justiție. Săptămâna viitoare, pachetul de legi ajunge la Senat, camera decizională. O dată acestea aprobate de Senat, în România independența justiției devine istorie, moment care va deschide calea a nenumărate abuzuri ale politicienilor aflați la guvernare. Deja abuzurile curg pe bandă rulantă prin încălcarea repetată a Regulamentului de funcționare al Parlamentului. Nu le pasă că UE și NATO au dat semnale foarte serioase că acțiunile lor îndepărtează România de cultura democratică vestică și o împinge înapoi în sfera de influență a Rusiei.

Pe lângă punerea cătușelor justiției, alianța de la guvernare duce România spre colaps economic cu măsuri fiscale controversate și respinse de majoritatea actorilor sociali implicați. În 2018 mulți angajați vor constata o scădere a salariilor, unii își vor pierde locul de muncă, în timp ce multe firme, mai ales mici și mijlocii, vor intra în faliment.
Spitalele, școlile și drumurile patriei vor fi, în continuare, ultimele la investiții și primele la sifonat banii către clientela de partid.

Liviu Dragnea, aflat la conducerea PSD, este urmărit penal pentru constituirea de grup infracțional organizat.
Călin Popescu Tăriceanu, aflat la conducerea ALDE, este urmărit penal pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.

Au câștigat alegerile cu un program complet diferit de agenda pe care o implementează de un an de zile. Ce se întâmplă acum este un atac la adresa democrației care trebuie oprit.

Democrație înseamnă “puterea poporului”.
Eu. Tu. Noi suntem puterea”.

Previous Story

Iar nu se face Autostrada Brașov-Comarnic. Guvernul PSD a tăiat banii pentru 2018!

Next Story

Brașov: Ursul ”Clopoțel”, căutat de vânători pentru a fi omorât