Brașov: Lidl a început construcția magazinului pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana

Last Updated on decembrie 13, 2017 Fabrica de ciocolată Poiana din Brașov a fost mutată acum câțiva ani în Bulgaria iar terenul vândut companiei germane Lidl. Potrivit bizbrasov.ro, în ultimele zile, pe terenul de 13.000 de metri pătrați au fost observate utilaje de construcții, semn că firma se apucă serios de construcții după mai bine de trei ani de la achizișia terenului. Retailerul a anunțat, de asemenea, că „intenția de a vinde o parte din teren nu s-a concretizat încă”.

Lângă magazin era proiectat să se construiască un hotel. În conformitate cu PUZ-ul aprobat, hotelul va dispunde de un centru de conferințe care va veni în completarea serviciilor oferite, conferindu-i calitatea de hotel urban. Regimul de înălțime al construcției care va adăposti hotelul propriu-zis, va avea maximum 4 etaje, respectiv o înălțime de cel mult 17 metri la cornișă.

Brașov: Lidl a început construcția magazinului pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana 1

Clădirea, care va adăposti și centrul de conferințe, va fi de fapt în trepte, urmând să aibă între 2 și 4 etaje, față de propunerea inițială care prevedea o construcție de 5 etaje plus încă un etaj retras.

Previous Story

Accident Brașov: Copil lovit pe o trecere de pietoni semaforizată

Next Story

Iar nu se face Autostrada Brașov-Comarnic. Guvernul PSD a tăiat banii pentru 2018!