Brașov: A început ridicarea rablelor din oraş

Last Updated on decembrie 14, 2017 Autoritățile locale au început să ridice mașinile abandonate din oraș. După ce a fost ridicată prima rablă de pe domeniul public, 40 din cele 180 de vechituri abandonate au dispărut.

Maşinile abandonate care ocupă degeaba spaţiul public au devenit o problemă serioasă în Braşov, în condiţiile în care numărul autovehiculelor a crescut vertigonos în ultimii ani. Autorităţile au inventariat aceste maşini şi s-au hotărât să le ridice pe cele care nu sunt luate de către proprietarii lor, scrie stiri.rttbrasov.ro

Brașov: A început ridicarea rablelor din oraş 1

„Iniţial, colegii de la Poliţia Locală identificaseră 180 de maşini. După o primă verificare, 40 deja dispăruseră şi acum sunt în etapa de a verifica a doua oară, să vedem câţi dintre proprietari au înţeles că este în interesul lor să-şi ridice aceste epave de pe domeniul public, pentru că altfel riscă o amendă de 2.000 de lei”, a precizat astăzi Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

În urmă cu câteva zile a fost ridicată prima rablă de pe domeniul public iar joi dimineaţa a urmat cea de a doua. Poliţiştii locali au ridicat-o pe aceasta din urmă de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, din Cartierul Astra.

„După cum se ştie, procedura de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public este în plină desfăşurare. Până acum, datorită acestei campanii media, aproape 50 de braşoveni au preferat să-şi ridice singuri rablele de pe domeniul public, pentru a nu fi amendaţi”, a menţionat Anca Lăutaru, purtător de cuvânt la Poliţia Locală. Maşinile ridicate de autorităţi au fost duse la Tărlungeni, unde sunt depozitate deocamdată.

 

Previous Story

Brașov: Se schimbă denumirea Pieței Sfatului? Ești de acord?

Next Story

Accidente Brașov: Două femei în stare gravă, lovite în timp ce traversau strada, la ieșire din oraș și în Bod