Aeroportul Brașov. Nervozitate? Primarul George Scripcaru îi cere lui Adrian Veștea să aleagă modalitatea de finanțare pentru finalizarea lucrărilor. Răspunsul președintelui CJ

Last Updated on decembrie 28, 2017 Președintele Consiliului Județean a prezentat recent studiul de fudementare, refăcut, pentru Aeroportul Brașov, fără să spună și soluția financiară pe care o va alege pentru finalizarea lucrărilor. Miercuri, într-o conferință de presă, primarul George Scripcaru i-a cerut lui Adrian Veștea să aleagă o soluție financiară pentru ca Primăria să poată investi bani. Există și posibilitatea ca Aeroportul Brașov să fie finalizat doar de Consiliul Județean iar astfel Primăria să fie exclusă din proiect.

„În funcţie de votul consilierilor judeţeni, pe ce variantă vor dori să aprobe, ne vom plia şi noi ca municipalitate.
Consiliul Judeţean a procedat foarte bine că a făcut studiul de fundamentare, pentru că de acolo se vede ce paşi trebuie să facem. Municipalitatea este pregătită să se implice, în funcţie de ce decizie o vor lua, repet, consilierii judeţeni”, a declarat, ieri, primarul George Scripcaru, potrivit bizbrasov.ro.

Aeroportul Brașov. Nervozitate? Primarul George Scripcaru îi cere lui Adrian Veștea să aleagă modalitatea de finanțare pentru finalizarea lucrărilor. Răspunsul președintelui CJ 1

„Luna viitoare, după ce consilierii vor analiza studiul de oportunitate vom supune votului care este cea mai bună decizie în ceea ce privește soluția de finanțare”, a explicat Adrian Veștea, care nu a dorit să spună care este cea mai bună soluție din punctul său de vedere.

Previous Story

Accidente Brașov: Doi pietoni loviți când traversau strada

Next Story

Foto Brașov: „Am transmis astăzi și Primăriei situația de la Patria, acolo unde o cupolă degradată foarte grav este în pericol de prăbușire, aceasta fiind deasupra unui trotuar foarte circulat in plină zi de oameni”