Brașov: Protest împotriva Hoției. „Odată cu al treilea dosar a lui Liviu Dragnea și declarațiile lui cum că “legile justiției” vor trece pe repede-înainte, cred că nu mai există vreo urmă de îndoială că acele legi sunt pentru cei care sunt la putere și au probleme cu justiția”

Last Updated on noiembrie 22, 2017 Diminică, între orele 18:-21:00 brașovenii sunt chemați la un nou protest împotriva modificărilor aduse la Legile Justiției de PSD. Protestul va începe la Prefectură.

Pe Facebook organizatorii anunță: „Descentralizare, nu centralizare! Justitie, nu coruptie!  Cerem retragerea legilor Justiției și a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale.

Brașov: Protest împotriva Hoției. „Odată cu al treilea dosar a lui Liviu Dragnea și declarațiile lui cum că "legile justiției" vor trece pe repede-înainte, cred că nu mai există vreo urmă de îndoială că acele legi sunt pentru cei care sunt la putere și au probleme cu justiția” 1

(foto: Radu Hossu)

Motivație:Odată cu al treilea dosar a lui Liviu Dragnea și declarațiile lui cum că “legile justiției” vor trece pe repede-înainte, cred că nu mai există vreo urmă de îndoială că acele legi sunt pentru cei care sunt la putere și au probleme cu justiția.

O democrație înseamnă egalitate în drepturi și egalitate în fața legii. Dacă unii sunt “mai egali în fața legii” decât noi, atunci nu mai trăim într-o democrație autentică.
E de datoria noastră ca cetățeni să apărăm statul de drept, independența justiției și viitorul societății noastre.
Este dreptul nostru să ne facem vocea auzită, nemulțumirile spuse și e e de obligația celor care acum ne conduc să asculte ceea ce spunem.

Guvernul Tudose își bate la propriu joc de societate prin măsurile de justiție și fiscale pe care le propune. Parlamentul cu majoritate PSD-ALDE face exact la fel.

De acest eveniment a fost notificată Primăria Brașov și Jandarmeria și este organizat în nume propriu, deci vă rog să continuăm să avem un comportament civilizat, ca și până acum.”

Previous Story

Brașov: Șezătoare de Decembrie la Casa Junilor

Next Story

Update. Primăria Brașov revine cu explicații în legătură cu cele 20 de blocuri ce se vor construi la poalele Tâmpei, în Șchei