Primăria Brașov repară şi ea trotuarul din faţa Gării Mari

Last Updated on noiembrie 7, 2017 Primăria Brașov anunță că repară și ea bucățica de trotuar pe care o are în fața Gării după ce CFR a început schimbarea pavajului.
În primă fază au fost luate toate dalele de beton, iar, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, în următoarele zile pavajul va fi refăcut, termenul de finalizare a lucrărilor fiind condiţionat de vreme.

„Va fi reparat tot trotuarul care ne aparţine, inclusiv porţiunea dinspre autogară, care era cea mai afectată”, a explicat reprezentantul Primăriei citat de bzb.ro.
Lucrările se desfăşoară în paralel cu cele la porţiunea aflată în proprietatea CFR Infrastructură, care a finalizat deja pavajul din faţa intrării în gară.

Primăria Brașov repară şi ea trotuarul din faţa Gării Mari 1

(Până la înlocuire, pavajele sunt transformate în coșuri de gunoi de călători)

CFR va închiria pentru 10 ani unui investitor care va deschide un mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni.

Directorul Regionalei CF Braşov, Ioan Pintea, citat de bzb.ro: „Este vorba de un proiect de închiriere globală, după modelul aplicat în cazul aerogării Aeroportului Internaţional «Henri Coandă» din Bucureşti, care presupune darea în administrare a clădirii unui investitor.
Acesta ar urma să efectueze lucrări de modernizare şi să amenajeze spaţii comerciale. Atribuirea se va face prin licitaţie publică, iar noi sperăm ca în primăvara anului viitor să fie semnat contractul.

Primăria Brașov repară şi ea trotuarul din faţa Gării Mari 2 Primăria Brașov repară şi ea trotuarul din faţa Gării Mari 3 Primăria Brașov repară şi ea trotuarul din faţa Gării Mari 4

 

Contractul de închiriere va avea o valabilitate de 10 ani, astfel încât cei care o vor administra să îşi amortizeze investiţia”

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! 12 medalii de aur, 11 de argint şi 7 de bronz pentru brașoveni la „Cupa Corona”

Next Story

Brașov: Doi urși vor fi împușcați! 80 de urși sunt „în plus” în zona noastră! Îi vor împușca și pe aceștia?