Comună din Braşov, terorizata de un grup de hoți. Agenţii au prins la furat câţiva copii de 10 – 13 ani, dar n-au avut ce să le facă

Last Updated on noiembrie 21, 2017 Comuna Hălchiu din Brașov este sub asediul hoților care au reușit să fure sume mari de bani din mai multe case.

Hoţii au dat lovitura şi la biserică şi la dispensarul din localitate, unde nu au găsit însă valori. Localnicii bănuiesc că ar fi vorba de un grup de copii teribilişti din sat, dar poliţiştii încă mai aduna dovezi împotriva lor.

Comună din Braşov, terorizata de un grup de hoți. Agenţii au prins la furat câţiva copii de 10 - 13 ani, dar n-au avut ce să le facă 1

Maria Frânt a fost printre primele victime ale hoţilor. Spărgătorii au profitat de faptul că pe strada era o înmormântare şi toată lumea era plecată de acasă.

Spărgătorii intră de obicei în locuinţele unor oameni în vârstă, care trăiesc singuri. Dar nici clădirile publice nu au fost ocolite.
În urmă cu o săptămână au răvăşit dispensarul din Hălchiu.

Primarul comunei a intensificat patrulele poliţiei locale în timpul nopţii. Agenţii au prins la furat câţiva copii de 10 – 13 ani, dar n-au avut ce să le facă.

Unul dintre minori a fost reţinut şi internat într-un centru special, iar împotriva celorlalţi, poliţiştii aduna acum dovezi.  Până în acest moment poliţiştii au plângeri pentru 6 spargeri, înregistrate doar în ultima lună, însă, categoric, victimele hoţilor sunt mai multe, spun localnicii.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Guvernul taie banii pentru construcție prin Revoluția Fiscală. „bani care sunt luaţi cu japca … va fi un mare dezastru”. Vezi ce mai spune președintele CJ, Adrian Veștea

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Dați un ou pentru Spitalul Nou!”