„Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie”

Last Updated on noiembrie 24, 2017 Mulți râșnoveni sunt supărați de condițiile oferite de compania Codreanu. Autobuzele sunt murdare, miros urât iar acum au geamuri de plastic „bătute în cuie”.

Pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea,  Farcas Iulian a postat o fotografie cu mesajul: „Codreanu- Rasnov- Brasov”

„Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie” 1

AAlexe Nicu Preturi ca afara conditii ca la noi!!!!!!

Oliver Si Atat Acolo e ieșirea de urgenta…. „Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie” 2😂 „Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie” 2😂 „Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie” 2😂 „Codreanu- Rasnov- Brasov”. Acum autobuze cu geam de plastic „bătut în cuie” 2

Gabriela Gaby Condiții mizere la prețuri mari

Dihoiu Lavinia Iuliana Nu inteleg cum primesc aceste firme autorizatii!!! Conditiile sunt sub orice critica…PUT si sunt infecte…Oare organele de control autorizate ce fac????…In aceste mijloace de transport circula zilnic f multi copii….Autoritatile judetului chiar nu au habar de aceste firme de transport??? Cei care dau autorizatiile chiar au simtul mirosului, vazului si alte simturi total paralizate????

Adriana Fertu Râdem, glumim dar copiii noștri merg la școală zilnic in astfel de condiții.

Danut Maftei Noile tipuri de parbrize opace.stai la geam si nu iti dai seama cind ajungi la destinatie pt ca nu vezi nimic.

Ionita Ioan-Ovidiu Păi dacă a distrus concurența! Mergea cu un leu Brașov- Râșnov și fostul Bran-bus a dispărut. Și uite realitatea!

 

Previous Story

Brașov: DISPĂRUT! „Fac apel la atentia si bunatatea voastra”. L-ai văzut?

Next Story

Brașov: Internet gratuit în gară