Brașov: Se REDESCHIDE Patinoarul de la Olimpia! Cât este intrarea

Last Updated on noiembrie 29, 2017 Cel mai vechi patinoar din Brașov, Olimpia, va fi redeschis în această iarnă. Copiii instituţionalizaţi şi elevii şcolilor din judeţ vor beneficia de acces gratuit dacă vor veni în grup.

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară de astăzi proiectul prin care Consilprest va putea utiliza imobilul din Strada George Coşbuc în perioada 1 decembrie 2017-30 martie 2018, nivelul cheltuielilor pentru montarea, mentenanţa şi utilităţile patinoarului.

Brașov: Se REDESCHIDE Patinoarul de la Olimpia! Cât este intrarea 1

„Având toată instalaţia achiziţionată pentru patinoar, să mutăm patinoarul pe Olimpia, care este pe terenul nostru. În clădirea de la Olimpia se mută în aceste două luni de zile. Muzeul de Istorie va face muzeul Sportului, cu această ocazie dăm valoare şi Bazei Olimpia şi cu această ocazia braşovenii vor mai avea încă un patinoar pe care vor putea să vină în această iarnă.

Am făcut acest amendament pentru copiii de la Direcţia Generală a Copilului şi pentru copiii de şcoli generale din judeţul Braşov organizaţi în grupuri, să aibe acces gratuit pe acest patinoar”, a explicat marți Adrian Gabor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, pentru RTT Brașov.

CJ a stabilit şi preţul biletelor

Un tichet de intrare pe Patinoarul Olimpia va costa 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Cei care vor să închirieze patine vor trebui să achite 15 lei pentru o serie. 20% din banii încasaţi de Consilprest din exploatarea patinoarului vor ajunge în bugetul Judeţului Braşov.

Previous Story

Brasov: In minivacanta de 1 Decembrie se va schia in Poiana Brasov

Next Story

(Foto/Video) NEBUNIE în Poiana Brașov! „Nicio piatră de sus și până jos, tunurile merg ninge în continuare! PS: Avertizare pentru turiștii care vor veni în Brașov în minivacanța de 1 Decembrie: NU se vor aprinde luminile de Crăciun pentru dumneavoastră