Brașov: REACȚIE despre cele 20 de blocuri de la poalele Tâmpei din partea Agenției Metropolitane

Last Updated on noiembrie 14, 2017 Agenția Metropolitană Brașov intervine în scandalul celor 20 de blocuri care vor fi construite în Șchei și spune că acestea vor fi amplasate la marginea rezervației naturale Tâmpa.

Pe Facebook, Agentia Metropolitana Brasov a scris: „Referitor la P.U.Z. locuințe colective, Str. Petofi Sandor nr. 43-45.

Brașov: REACȚIE despre cele 20 de blocuri de la poalele Tâmpei din partea Agenției Metropolitane 1

În urma sesizărilor primite, vă precizăm că amplasamentul nu se află în Rezervația naturală Tâmpa, iar în această etapă nu este necesară consultarea Agenției Metropolitane Brașov. Având în vedere că terenul pentru care s-a întocmit documentația P.U.Z. este la limita rezervației naturale, conform legislatiei în vigoare în etapa de evaluare a impactului asupra mediului, Agenția pentru Protecția Mediului Brașov va notifica Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, în calitate de custode, solicitând un punct de vedere.”

Previous Story

Video Brașov: „Maine este 15 noiembrie, se implinesc 30 de ani de la miscarea revolutionara din Brasov 1987. Una reala si necoordonata, spre deosebire de cea din 1989”

Next Story

Brașov: Bazar cu Lucruri Gratis, sâmbătă