Brașov: Podul hobanat de la Gară spre mall-ul Coresi are preț: 20 de milioane de euro

Last Updated on noiembrie 11, 2017 Primăria Brașov are planuri mari pentru a debloca traficul din Tractorul, spre mall-ul Coresi: un pod hobanat la Gară.
Bizbrasov.ro, citând surse apropiate administrației locale, spune că investiția se va cifra la suma de 20 de milioane de euro, iar lucrările sunt estimate a dura 2 – 3 ani. În vederea asigurării finanțării pentru acest proiect, care a fost inclus și în Planul de Mobilitate Urbană al Brașovului, Primăria Brașov vrea să obțină fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Noul pasaj ar urma să plece din zona Sălii Sporturilor (de lângă terenurile de tenis) și să ajungă pe strada Turnului, în apropierea Corpului J al Universității Transilvania,  potrivit bizbrașov.ro. Administratorul public al Brașovului spune că studiul de fezabilitate ar urma să analizeze două variante propuse pentru noul pasaj.

Brașov: Podul hobanat de la Gară spre mall-ul Coresi are preț: 20 de milioane de euro 1 Brașov: Podul hobanat de la Gară spre mall-ul Coresi are preț: 20 de milioane de euro 2 Brașov: Podul hobanat de la Gară spre mall-ul Coresi are preț: 20 de milioane de euro 3

(pod hobanat propus a se construi la Satu Mare, peste Someș. foto: urban-constanta.blogspot.ro)

 

„Una dintre variante vizează amenajarea unui pod hobanat cu două benzi pe sens, piste de biciclete și trotuare, iar cea de-a doua propune construcția unui pasaj rutier clasic cu trei benzi pe sens din care una rezervată transportului în comun”, a explicat Miklos Gantz.

Previous Story

La Zoo Brașov vor fi pinguini şi foci

Next Story

Brașov: Urs rănit la ușa blocurilor din Răcădău!