Brașov: Jefuiţi de două femei, în pasajul de pe Victoriei

Last Updated on noiembrie 15, 2017 Două persoane au fost jefuite în noaptea de duminică spre luni în pasajul de la intersecţia bulevardelor Victoriei şi Mihail Kogălniceanu. Celor doi le-au fost luate telefoanele mobile de către două femei.

„La data de 13 noiembrie a.c. polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a două femei de 26, respectiv 24 de ani, din Săcele, care, în data de 12 octombrie a.c., în timp ce se aflau în pasajul subteran de pe Bulevardul Victoriei din municipiul Brașov, au deposedat două persoane de telefoanele mobile iar la încercarea acestora de a le recupera, i-au agresat pe aceștia.

Brașov: Jefuiţi de două femei, în pasajul de pe Victoriei 1

Persoanele au fost introduse în arestul I.P.J. Brașov și sunt cercetate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv furt calificat, împotriva acestora fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, transmite IPJ Brașov.

Previous Story

Accident Brașov: Fetiţă de 5 ani rănită după ce mama a intrat cu mașina direct într-un autobuz

Next Story

Brașov: Novembriștii Voicu Ioan, Paveliuc Laurenţiu şi doamna Şerban Monica Anişoara au primit diploma de Cetățean de Onoare al Municipiului Braşov