Brașov: Bazar cu Lucruri Gratis, sâmbătă

Last Updated on noiembrie 18, 2017 Sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 12.00-14.00, pe strada Suișul Castelului nr. 1-3 din Brașov , are loc o nouă ediție a Bazarului cu Lucruri Gratis.

„Hai si tu la Bazarul cu Lucruri Gratis, locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

Brașov: Bazar cu Lucruri Gratis, sâmbătă 1

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit”, anunță organizatorii.

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor fi oferite celor care au nevoie de ele, online prin platforma http://LucruriGratis.ro/ sau la urmatoarele editii ale Bazarului.

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei http://LucruriGratis.ro/, Directiei Judetene pentru Tineret Brasov, Centrului pentru Voluntari Brasov, si a oamenilor cu suflet mare din orasul nostru:)

Previous Story

Brașov: REACȚIE despre cele 20 de blocuri de la poalele Tâmpei din partea Agenției Metropolitane

Next Story

Accident Brașov: Fetiţă de 5 ani rănită după ce mama a intrat cu mașina direct într-un autobuz