Brașov: 5 copii beţi criță au vandalizat toaletele publice din parcul Tractorul

Last Updated on noiembrie 17, 2017 Joi seara, 5 copii beți criță, cu vîrstele între 13 şi 15, au fost prinși de Poliția Locală când distrugeau toaletele publice din parcul Tractorul. Ei sunt suspectați de polițiști că au mai vandalizat de două ori aceste toalete. Acum au fost prinși în flagrant.

Cei care s-au ales cu sancţiuni au fost însă părinţii minorilor. Petrecerea celor cinci copii a fost întreruptă de patrula Poliției Locale care asigură ordinea și liniștea publică în zona cartierului Tractorul. Aceasta este pentru a treia oară când puștii au devastat cam tot ce a stat în drumul lor prin Parcul Tractorul, informează Monitorul Expres.

Brașov: 5 copii beţi criță au vandalizat toaletele publice din parcul Tractorul 1

Cei cinci s-au mai distrat în parc şi la sfârșitul săptămânii trecute, când în miezul nopții şi tot sub influenţa alcoolului au dărîmat coşuriel de gunoi şi toaletele ecologice. De fapt, polițiștii locali au găsit de două ori parcul vandalizat, dar la a treia petrecere (în 16 noiembrie, în jurul orei 20.30.) i-au prins în flagrant pe cei cinci.

Doi dintre ei, mai iuți de picior, au reușit să scape de oamenii legii. Trei dintre ei, au fost conduși la secția Poliției Locale, unde au fost chemați și părinții. Pentru cel mai mic dintre ei, de 13 ani, a fost sancționată mama, cu avertisment la Legea 61/1991 pentru nesupravegherea minorului, iar ceilalți doi de 15 ani au fost amendați cu câte 250 de lei (jumătate din amenda minimă) conform HCL 149/2017.

Regulamentul de salubrizare și deszăpezire al Municipiului Brașov prevede la articolul 118 sancțiuni între 500 și 1000 de lei pentru “Murdărirea, degradarea sau distrugerea statuilor, monumentelor, mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, etc,) și a elementelor de joacă din locurile special amenajate”, potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru.

Ceilalti doi copii, care au luat-o la goană, nu au scăpat de rigorile legii. Ei au fost identificați cu ajutorul celor trei minori prinși, iar părinții fugarilor vor fi chemați la sediul Poliției Locale pentru a fi sancționați pentru că nu și-au supravegheat copiii care au distrus bunul public.

Previous Story

(Foto) „POSTA ROMANĂ …. Am trăit s-o văd si pe asta. O scrisoare de la Brasov la Harman -8 km – face pe drum 14 zile … Au ras toti melcii din gradina”

Next Story

Brașov: O vulpe a intrat în magazinul DM de lângă Carrefour, la raionul de parfumuri