Accidente Brașov: 3 persoane încarcerate, pieton lovit pe trecere, doi bicicliști loviți de o Dubă

Last Updated on noiembrie 2, 2017 Joi dimineața, un autoturism s-a răsturnat pe drumul spre Predeal. 3 persoane sunt încarcerate. Un pieton a fost lovit pe trecere miercuri seara, Pe Calea Feldioarei, aproape de Vodafone. Tot miercuri, doi bicicliști au fost loviți pe drumul de Poiană de o dubă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovPaull Paul a scris: Accident pe Calea Feldioarei . In statie la tipografia Brastar. Un pieton lovit pe trecere era smurdul si politia acolo. Ora 20:00”

Andrei SCR:  Strada Calea Feldioarei ora 20:29, om lovit pe trecerea de pietoni, în apropiere de Vodafon.

Serban Claudiu Aproape nici o trecere de pietoni nu e luminata pe Feldioarei Accidente Brașov: 3 persoane încarcerate, pieton lovit pe trecere, doi bicicliști loviți de o Dubă 1

Bala Claud Când vezi ce iluminare au cele din Cristian, te minunezi! De multe ori degeaba vezi indicatorul dacă nu vezi pietonul, păcat că nici șoferii nu o lasă mai moale în zona trecerilor! Sper că e bine că ultima fata lovită pe trecere în Codlea e plină saraca de tije!

Un alt accident a fost semnalat pe același grup de Facebook de Toth Ferencz? Accident drumul poienii înainte de belvedere. Dubiță cu biciclist. Se circulă pe o singură bandă.

Robert Lazar Presa zice că a fost vorba de doi bicicliști, unul de 15 și altul de 21 de ani.

 

Joi dimineață, Accident în la Predeal. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat și a ajuns de pe marginea drumului., informează brasovtv.com Din primele informații cele 3 persoane sunt încarcerate.

Accidente Brașov: 3 persoane încarcerate, pieton lovit pe trecere, doi bicicliști loviți de o Dubă 2 Accidente Brașov: 3 persoane încarcerate, pieton lovit pe trecere, doi bicicliști loviți de o Dubă 3

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, 2 ambulanțe și un echipaj de descarcerare.

Previous Story

Foto Brașov: Un autobuz cu muncitori a luat FOC în mers, în Codlea

Next Story

Brașov: Păcăleală de la București cu Noul Spital Regional? Vezi ce spune medicul Dan Grigorescu: Dragi brașoveni, să nu ne lăsăm amăgiți, precum marinarii lui Ulisse, de “cântecul de sirene” al Guvernului actual care, începând de ieri, “dă la tot cartierul” spitale regionale (inclusiv la Brașov)