Accident Brașov: TRAGEDIE. Un șofer a coborât din mașină și a fost lovit de un camion! A murit pe loc

Last Updated on noiembrie 9, 2017 Tragedie miercuri pe centura ocolitoare a Brașovului. Un șofer de 27 de ani a oprit, pe marginea drumului, camionul pe care îl conducea și a coborât.
Șoferul mașinii care circula în spate l-a observat și a reușit să oprească. O a treia mașină însă, o basculantă al cărei șofer nu a reușit să frâneze, a lovit din spate autoturismul aflat în față și l-a proiectat în camionul condus de șoferul de 27 de ani.

Acesta a fost prins, practic, între două mașini, a explicat, pentru BrașovTV. com, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu. Tânărul a fost transportat la spital, dar, din nefericire, nu a mai putut fi salvat. Surse apropiate familiei au declarat, pentru BrașovTV.com că, în scurt timp, tânărul de 27 de ani urma să devină, pentru a doua oară, tată. El mai avea o fetiță de doi ani. Polițiștii și procurorii anchetează cazul.

 

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovGabi Florea a postat fotografii cu mesajul: „Accident centura Brasov . Langa sensul giratoriu cu Tarlungeni-uzina 2”

Accident Brașov: TRAGEDIE. Un șofer a coborât din mașină și a fost lovit de un camion! A murit pe loc 1 Accident Brașov: TRAGEDIE. Un șofer a coborât din mașină și a fost lovit de un camion! A murit pe loc 2

Andrei Konrad Din câte stiu, camionul era oprit pe marginea drumului, iar basculanta l-a luat din plin, si din păcate soferul camionului a murit pe loc. Repet, sunt niște informații auzite, nu stiu dacă e concret

Andrei Konrad E vorba de un fost coleg al tatălui meu, 27 de ani, copil mic acasă Si nevasta lui trebuie să nască săptămâna asta …. va dati seama cat de tragic sună…. Dumnezeu sa îl ierte!

 

 

Previous Story

Autostrada Brașov – Comarnic. Banca Mondială NU confirmă finanțarea. Vor face doar un drum național?

Next Story

Brașov: Peste 1500 de persoane au vizitat Muzeul din Casa Junilor, proiectul cultural al Uniunii Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovechi