Update! Brașov: Ursoaica și cei 3 pui de la Carrefour NU au fost prinși! „Nu se știe unde sunt urșii”, Mesajul ISU pentru brașoveni:

Last Updated on noiembrie 7, 2017 O ursoaică și 3 pui au fost văzuți marți dimineață în zona Carrefour Brașov, de la intrarea din oraș. ISU nu știe unde sunt urșii.

Ciprian Sfreja, ISU Brașov la Antena 3: Deocamdată nu se știe unde sunt urșii. În această dimineață  ne-a fost semnalizată prezența unei ursoaice cu trei pui pe Calea București în zona unui supermarket, la ieșire din oraș.

Update! Brașov: Ursoaica și cei 3 pui de la Carrefour NU au fost prinși! „Nu se știe unde sunt urșii”, Mesajul ISU pentru brașoveni: 1

Ursoaica nu mai era în zonă când am ajuns, acum sunt acțiuni de căutare. Erau persoane care s-au urcat în autobuze, nu există răniți. Este prima oară când animalele sălbatice ajung în acea zonă a orașului.De obicei animalele coborau în Răcădău, nu știm cum au ajuns animalele în acea zonă.

Pericolul nu este eliminat, cetățenii să fie prevăzători, să se uite pe unde circulă iar dacă văd urșii să se adăpostească.

Valentin Vioreanu: A ajuns ursu’ la Carrefour-ul de la intrarea in Brasov

Andrei Gabriel: Pui de urs pe strada.Carpatilor, ora 01.00!
Previous Story

Brașov: ALERTĂ! Ursoaică și 3 pui pe Calea București, în zona unui supermarket! Un șofer de autobuz ar fi oprit și ar fi luat în vehicul pietonii aflați în zonă pentru a nu fi atacați de animale

Next Story

Accident Brașov: Fetiță de 10 ani lovită pe trecerea de pietoni!