Video Brașov: UPDATE Câteva secunde şi era mort! Taxiul care a explodat în mers, în Centrul Civic

Last Updated on octombrie 3, 2017 Un taxi dotat cu instalaţie GPL a explodat ieri în Centrul Civic din Brașov. Din fericire șoferul a reușit să iasă la timp din mașină, dar s-a ales cu câteva arsuri. Maşina a explodat în timp ce mergea spre Bulevardul Victoriei.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui autoturism dotat cu staţie GPL. Vă pot face precizarea că în urma accidentului a rezultat o victimă, conştientă, ce prezenta arsuri la nivelul feţei”, a precizat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov, citată de stiri.rttbrasov.ro

Video Brașov: UPDATE Câteva secunde şi era mort! Taxiul care a explodat în mers, în Centrul Civic 1

Un echipaj de stingere a incendiilor cu apă şi spumă şi unul SMURD de terapie intensivă cu medic au intervenit pentru stingerea flăcărilor şi acordarea primului ajutor şoferului. Cei care au asistat la întreaga scenă s-au speriat când au auzit bubuitura şi l-au văzut pe şofer coborând din maşina în flăcări.

Maşina dotată cu instalaţie GPL a ars în întregime, în timp ce ambele autoturisme aflate în parcare au ars în partea din spate; una dintre maşini a rămas şi fără lunetă de la suflul exploziei.

Video Brașov: UPDATE Câteva secunde şi era mort! Taxiul care a explodat în mers, în Centrul Civic 2 Video Brașov: UPDATE Câteva secunde şi era mort! Taxiul care a explodat în mers, în Centrul Civic 3

Vezi video aici:

În urma accidentului s-a deschis o anchetă care să stabilească motivele care au cauzat explozia.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE! O nouă escrocherie cu așa-zise cutii ale milei pe stâlpi

Next Story

Foto Brașov: A reapărut ursul la containere