Primăria Brașov va construi o Sală Polivalentă de 15,000 de locuri! Vezi unde! „Am completat şi lista de investiţii a Municipiului Braşov prin această rectificare de buget de astăzi”, George Scripcaru

Last Updated on octombrie 28, 2017 Consilierii locali din Brașov au votat vineri preluarea terenului pentru construcția unui nou spital dar și o rectificare bugetară prin care s-au alocat câte 1 milion şi jumătate de lei pentru studiul de fezabilitate necesar construirii noului spital şi pentru o nouă sală polivalentă.

„Am completat şi lista de investiţii a Municipiului Braşov prin această rectificare de buget de astăzi, unde am adăugat nu unul ci două poziţii pe lista de investiţii. Alocarea de sume de la bugetul local pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru acest spital clinic la Braşov şi am profitat de această ocazie şi am mai completat cu încă o poziţie, alocarea de bani pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate în perspectiva unui proiect tehnic unei săli polivalente, de maximum 15.000 de locuri, pe amplasamentul fostului Stadion Municipal”, a explicat George Scripcaru, primarul Braşovului pentru RTT Brașov.

Primăria Brașov va construi o Sală Polivalentă de 15,000 de locuri! Vezi unde! „Am completat şi lista de investiţii a Municipiului Braşov prin această rectificare de buget de astăzi”, George Scripcaru 1

Tot vineri s-a făcut un pas important şi pentru noua sală polivalentă. În şedinţa de astăzi, aleşii locali au transferat Municipiului Braşov terenul pentru construirea Spitalului Clinic de Urgenţă!

Propunerea primarului George Scripcaru, de preluare a 11 hectare din proprietatea Institutului Cartofului, în cea a Municipiului Braşov, a fost votată în unanimitate de consilierii locali. În plus, la rectificarea bugetară s-au alocat câte 1 milion şi jumătate de lei pentru studiul de fezabilitate necesar construirii noului spital şi pentru o nouă sală polivalentă.

„Am completat şi lista de investiţii a Municipiului Braşov prin această rectificare de buget de astăzi, unde am adăugat nu unul ci două poziţii pe lista de investiţii. Alocarea de sume de la bugetul local pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru acest spital clinic la Braşov şi am profitat de această ocazie şi am mai completat cu încă o poziţie, alocarea de bani pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate în perspectiva unui proiect tehnic unei săli polivalente, de maximum 15.000 de locuri, pe amplasamentul fostului Stadion Municipal”, a explicat George Scripcaru, primarul Braşovului.

„Ca senator de Braşov voi fi marţi în comisie unde se va rediscuta acest proiect şi cred că principalele obiecţii, la precedenta sesiune din plen, au fost legate de o insuficientă fundamentare, argument cu care eu personal nu sunt de acord. Orice formă de asumare suplimentară din partea autorităţilor locale şi judeţene cred că vine să suţină acest proiect.

Prin urmare, salut iniţiativa de a avea un proiect de hotărâre, voi prelua toate argumentele suplimentare pe care ni le puneţi la dispozişie, atât în comisie cât şi în plen”, promite Allen Coliban, senator USR. Municipiul Braşov deţine în zona Centrului de Afaceri Bartolomeu 8 hectare de teren iar pentru construcirea viitorului spital a mai solicitat trecerea în administrare de la Institutul Cartofului a încă 11 hectare şi jumătate.

Prezent la şedinţa Consiliului Local, senatorul Allen Coliban a promis că va susţine acest proiect în comisia de Dezvoltare Regională a Senatului.

Previous Story

Un nou tren Brașov – București și retur, Astra Trans Carpatic

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: GRAV! Două persoane au murit pe loc după ce un tir, care transporta 20 de tone de parchet, s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau