Foto Brașov: UPDATE Motivul pentru care s-a prăbușit zidul de pe Dobrogeanu Gherea

Last Updated on octombrie 8, 2017 Sambata seara, in jurul orei 23.00, o parte din zidul de sprijin al drumului Dobrogeanu Gherea o porțiune de 2 metri. Primăria Brașov spune că acesta s-a prăbuțit după ce un șofer a intrat cu mașina zidul.

Administratorul public Miklos Gantz, aflat la fata locului, a dispus luarea masurile necesare pentru dirijarea traficului si pentru delimitarea si semnalizarea zonei. O parte dintre pietrele cazute pe carosabil au fost indepartate, iar o alta parte vor fi utilizate pentru realizarea unor lucrari de sprijiniri provizorii.

Foto Brașov: UPDATE Motivul pentru care s-a prăbușit zidul de pe Dobrogeanu Gherea 1 Foto Brașov: UPDATE Motivul pentru care s-a prăbușit zidul de pe Dobrogeanu Gherea 2

Proprietarul imobilului, si implicit al zidului, s-a angajat ca in cel mai scurt timp sa execute toate lucrarile necesare de consolidare a acestui zid, urmand ca, ulterior, impreuna cu asiguratorul masinii si soferul, sa stabileasca cine va suporta contravaluarea acestor lucrari.

In acest moment, administratorul public, impreuna cu reprezentantii politiei rutiere, cei ai politiei locale si ai Primariei Brasov, discuta pentru a gasi solutiile optime de circulatie pentru luni dimineata, avand in vedere ca aceasta strada are o incarcare foarte mare.

Foto Brașov: UPDATE Motivul pentru care s-a prăbușit zidul de pe Dobrogeanu Gherea 3 Foto Brașov: UPDATE Motivul pentru care s-a prăbușit zidul de pe Dobrogeanu Gherea 4

(Foto: Radu Colțea)

Previous Story

(Video) Accident Braşov: Două persoane au murit. Autocar cu 30 de turişti canadieni lovit de un autoturism

Next Story

Brașov: Se demolează tribuna fostului stadion Tractorul pentru a mări drumul spre mall-ul Coresi. Este de ajuns?