(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu

Last Updated on octombrie 7, 2017 Două accidente au avut loc vineri după-amiază și noapte în Brașov. Un pieton a fost lovit în față la Lidl, pe Carpaților iar un autoturism a intrat direct într-un sens giratoriu din Dârste. Din primele informații pietonul traversa neregulamentar iar șoferul din sensul giratoriu era beat.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovStanculescu Anca a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu victime la Lidl Racadau. ”

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu 1

Via Rotaru Bogdan  Pieton care traversa neregulamentar lovit de auto pe carpatilor in zona lidl.smurd si politie,trafic blocat. E vorba de un barbat in varsta in stare de ebrietate.
Stanculescu Anca Se fac măsurători, victima a fost preluată de smurd, are guler la gât. Din câte am văzut starea victimei înainte de a ajunge ajutoarele era relativ bună. Se ridicase în sezut.
(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu 3
Un alt accident a fost semnalat pe grupul Info Trafic jud Brașov de  Robert Roberto:  Accident petrecut noaptea trecuta in Darste.
(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu 4 (Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu 5
(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în timp ce traversa și o mașină a trecut direct prin sensul giratoriu 6
Bogdan Laurentiu-Florin soferul mort de beat,cica ar fi sarit la bataie la soferi care au oprit sa il ajute.

 

Previous Story

Brașov: Se construieşte un nou cămin studenţesc cu bani de la Guvern

Next Story

Foto Brașov: ATENȚIE! O parte dintr-un zid de susţinere s-a prăbușit pe Dobrogeanul Gherea