(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Doi copii și trei adulți răniți. Motivul teribilului accident de pe Carpaților

Last Updated on octombrie 19, 2017 Ciocnire violentă joi dimineață după ce 3 mașini s-au cicnit pe strada Carpaților. Motivul: neacordarea de prioritate.
„Un autoturism cu inscripţii de taxi, dar care nu se afla în cursă, care circula dinspre Colonia Metrom a pătruns pe strada Carpaţilor direct pe banda a doua, fără ca şoferul să se asigure şi a fost lovit de un autoturism care circula dinspre strada Poienelor”, a explicat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov, Ionuţ Marin pentru mytex.ro.

În urma carambolului au fost rănite cinci persoane, dintre care doi copii. Mama unuia dintre ei, venită de urgenţă la faţa locului să vadă ce s-a petrecut, a făcut atac de panică. Un copil în vârstă de 9 ani s-a ales cu un traumatism cranio-facial şi a ajuns la Spitalul de Pediatrie;

celălalt, un băieţel de 6 ani, a suferit mai multe traumatisme la cap, abdomen şi la mâna stângă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

La faţa locului au intervenit trei echipaje SMURD, două ambulanţe şi un echipaj cu apă şi spumă. Poliţia a demarat o achetă pentru a stabili care dintre şoferi este vinovat de producerea accidentului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Jelenska Jelena a scris: „Un copil era intins pe jos pe trotuar. Era jandarmeria langa el. Persoana din dreapta din una dintre masinile implicate parea lovita undeva in zona abdomenului. Inca vreo doi-trei copii erau pe bordura -pareau doar speriati. Un taxi si un alt autoturism implicate”.

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Doi copii și trei adulți răniți. Motivul teribilului accident de pe Carpaților 1

(foto: Adrian Craciunescu)

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Doi copii și trei adulți răniți. Motivul teribilului accident de pe Carpaților 2

Stefan Popazu:

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Doi copii și trei adulți răniți. Motivul teribilului accident de pe Carpaților 3

În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei adulţi şi doi copii, iar a şasea persoană, mama unuia dintre copii, care a ajuns la faţa locului, a suferit un atac de panică. Unul dintre copii este în stare mai gravă şi urmează să fie transportat la Spitalul Clinic de Copii. Celelalte victime fiind conştiente, potrivit Antena 3.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi un echipaj al pompierilor.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, două mașini lovite! „Doi adulti si un copil ….targa am vazut …perfuzii puse … 3 salvari”

Next Story

Brașov: Semnezi? „Mutați urșii, nu-i omorâți!”