EXCLUSIV Aeroportul Munchen despre Aeroportul Brașov!

Last Updated on octombrie 26, 2017 Directorul de relații internaționale Media ne-a transmis un mesaj în legătură cu o posibilă legătură între Aeroportul din Munchen și Aeroportul Brașov. Cei din Munchen spun că au existat doar discuții informale între cele două aeroporturi iar la această oră nu există niciun contract de consultanță între cele două aeroporturi.

„Thank you for covering Munich Airport and our consulting activities.
We would like to inform you that no consulting project neither a contract exists between Munich Airport and Brasov Airport.
There have only been first informative talks between both airport.
Best regards”.

EXCLUSIV Aeroportul Munchen despre Aeroportul Brașov! 1

Precizările vin după ce consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) a prezentat la începutul lunii octombrie o soluţie de dezvoltare a Aeroportului Braşov. Aeroportul din Munchen să preia administrarea Aeroportului din Brașov.

„Aeroportul de la Munchen este singurul de 5 stele din Europa, iar anual este folosit de 52 de milioane de pasageri. Acum au în plan amenajarea celei de-a treia piste, ceea ce va permite atingerea unui trafic de 65 de milioane de pasageri în fiecare an.

 

Până acum nu a avut până acum o politică de dezvoltare europeană, iar odată cu înfiinţarea, în acest an, a companiei Munchen Internaţional Airport se urmăreşte această strategie. Compania germană nu poate realiza investiţii în dezvoltarea unor investiţii, însă pot veni la Braşov cu expertiză şi operare”, a precizat alesul local citat de bzb.ro.
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Cea mai infricosatoare petrecere de Halloween! La Cumpana Lake, poalele munților Bucegi, Râșnov, vineri și sâmbătă un weekend Horror!

Next Story

Brașov: RATBV, clarificări depre desființarea liniei 17