Deștepți cei din București. Bani pentru Gara Brașov, nu. În schimb au modernizat o gară prin care de 10 ani nu trece niciun tren

Last Updated on octombrie 23, 2017 Cei de la București sunt deștepți. Nu vor să modernizeze Gara Brașov sau măcar să o dea în folosință Primăriei care să o modernizeze. În schimb au băgat 2,2 milioane lei într-o gară prin care nu a mai trecut de 10 ani un tren.

Într-o comună din Maramureș autorităţile au modernizat o gară prin care nu trece niciun tren. În 10 ani, buruienile au năpădit şinele în gara din Câmpulung la Tisa. Pe harta CFR, gara, practic, nu mai există, informează Digi 24.

Deștepți cei din București. Bani pentru Gara Brașov, nu. În schimb au modernizat o gară prin care de 10 ani nu trece niciun tren 1

Asta nu a împiedicat statul să cheltuiască pe ea 2,2 milioane de lei, în 2012. Reprezentanții CFR Infrastructură spun că renovarea gării era prevăzută în proiectul de securizare a graniţelor, în vederea aderării României la spaţiul Schengen.

Gara din Câmpulung la Tisa a fost închisă după ce un tren încărcat cu ţigări de contrabandă a fost oprit aici. Chiar şi aşa, acum cinci ani, gara a fost modernizată cu 2,2 milioane lei. În plus, s-au montat 32 de camere de supraveghere pe cei 2,5 kilometri până la graniţa cu Ucraina. Deşi pe-acolo nu mai trec, de un deceniu, trenuri, gara are totuși patru angajaţi.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Trei întrebări “brașovene” pentru toți parlamentarii și întreg Guvernul

Next Story

Brașov: Regulament nou pentru pârtiile din Poiană. Vezi ce se va interzice: