„Brașovul este pe cai mari”. Vezi mesajul pentru Mara Mareș de la Adrian Veștea, președintele CJ, după victoria mare de astăzi

Last Updated on octombrie 22, 2017 Mara Mareș, deputat de Brașov,  fost aleasă președinte a Organizației de Tineret a PNL în urma a două tururi de scrutin, desfășurate duminică. În turul doi a primit 545 de voturi iar contracandidatul său, Radu Surugiu, a primit 496 de voturi.

Pe Facebook, Adrian Ioan Veştea a scris: „Brașovul este pe cai mari. Dacă la conducerea Partidului Național Liberal a fost ales un brașovean în persoana lui Ludovic Orban, iată că la fel s-a întâmplat și la tineret. O brașoveancă a câștigat bătălia pentru șefia tineretului. Felicitări noului președinte ales al Tineretului Național Liberal Mara Mareş”.

„Brașovul este pe cai mari”. Vezi mesajul pentru Mara Mareș de la Adrian Veștea, președintele CJ, după victoria mare de astăzi 1

 

Trei candidați s-au înscris inițial în cursa pentru șefia TNL: Mara Mareș, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu — 348 și Glad Varga — 212, primii doi calificându-se într-un al doilea tur de scrutin.

Până în prezent, organizația de tineret a PNL a fost condusă de copreședinții Costel Alexe și Sorin Moldovan, veniți de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formațiuni.

În discursul susținut la anunțul candidaturii, Mara Mareș a promis un nou capitol în viața tinerilor liberali, unul fără compromisuri sau nostalgii din vremea USL.

“Astăzi, împreună vom adăuga un nou capitol de istorie în cartea politicii românești, pentru că astăzi ia naștere noul și marele tineret național liberal. De astăzi construim împreună pentru tineretul național liberal, pentru PNL și pentru România. (…) Știm că lucrurile în politică sunt într-o continuă schimbare — uneori suntem sus, alteori dacă nu știm să ascultăm exigențele oamenilor putem ajunge și jos. (…) Noi trebuie să deschidem partidul către tinerii din România, să atragem oameni noi și de calitate. Iar eu o să promovez toți oamenii buni”, a spus Mara Mareș.

Previous Story

(Foto) „Brasov, mi-ai ramas in suflet”

Next Story

Brașov: ATACAȚI de urs! O fetiță de 14 ani și un bărbat, într-un cartier din Făgăraș