Brașov. Surse: Se desființează linia 17?! RATBV, modificări majore în liniile de autobuz! „ „Pentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei”

Last Updated on octombrie 25, 2017 Potrivit unor surse, RATBV este la un pas să facă modificări importante în traseele de autobuze. De exemplu va desființa linia 17 care va fi înlocuită de linia 5 care va fi prelungită până în Noua. Un lucru bun având în vedere că autobuzele de pe 17 nu se vor mai dubla cu cele de pe linia 5 pe traseul Calea București – Parcul Central și vor fi folosite până în Bartolomeu, mai ales in zona studenților de la Memo și a Liceului Economic.

Pe Facebook, Gruia HilohiPentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei. Evident, este ţinut departe de ochii publicului interesat, până în ziua în care va primi “verde” pentru punerea în aplicare, de la cel mai înalt nivel.

Nu mai am ce comenta, decât că linii cu mulţi călători şi profitabile sunt trântite la pământ, iar cele fantomatice şi pustii sunt cultivate cu grijă în continuare:

2: nu va mai intra pe Str. Turnuluil;
3-Roman SA: desființată;
4: ia locul lui 51:Tocile – Gara Brașov (microbuz);

5: prelungită ca să preia linia 17: Noua – Stadion Municipal, nu mai intră la Panselelor;
7-Valea Cetăţii: desființată;

11: linie nouă pe ruinele lui 23 barat: Triaj – Gara Brașov;Brașov. Surse: Se desființează linia 17?! RATBV, modificări majore în liniile de autobuz! „ „Pentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei” 1 Brașov. Surse: Se desființează linia 17?! RATBV, modificări majore în liniile de autobuz! „ „Pentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei” 2 Brașov. Surse: Se desființează linia 17?! RATBV, modificări majore în liniile de autobuz! „ „Pentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei” 3 Brașov. Surse: Se desființează linia 17?! RATBV, modificări majore în liniile de autobuz! „ „Pentru cine nu a aflat încă, acesta este programul de modificare al liniilor RATBV, aprobat de consiliul local şi întocmit la sugestiile şi insistenţele primăriei” 4
15: prelungită: Triaj – Avantgarden;

17: desființată!!!;
23B: desființată!!!;

24: desființată;
34B: desființată;

50: scurtată: Livada Poștei – Solomon (la întoarcere: Șaguna-direct Livada Poștei);
51: desființată!!!;;
53: linie nouă: Hidro A – Panselelor”.

Poate cu comasarea liniei 17 cu 5 nu vom mai avea astfel de situații semnalată de Laura Istrate: No, asta imi aduce aminte de vremurile de odinioara cand mergeam cu autobuzele de la IJTL( azi RAT Brasov)!

 

Previous Story

Video Brașov: Două ambulanțe distruse de un copac înalt de 25 de metri!

Next Story

Accident Brașov: Jurnalist lovit când traversa strada. A murit