Brașov: RESPECT! Doctorii și angajații de la Spitalul Sf. Constantin au donat sânge pentru pacienți. „Sunteți cu toții invitați să ne urmați exemplul”

Last Updated on octombrie 6, 2017 Doctorii și angajații de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov au decis să ofere un exemplu demn de urmat. Criza de sânge din spitalele românești i-a determinat pe aceștia să se mobilizeze și să doneze.

Primii care au donat au fost membrii secției ATI, iar în zilele următoare vor urma colegii din celelalte secții.

Brașov: RESPECT! Doctorii și angajații de la Spitalul Sf. Constantin au donat sânge pentru pacienți. „Sunteți cu toții invitați să ne urmați exemplul” 1

„Situația actuală de criză de sânge și produse de sânge la nivel național impune măsuri urgente. Astfel, echipa secției ATI a spitalului nostru, coordonată de Dr. Luminita Cimpeanu, s-a mobilizat astăzi dimineață cu hotărâre pentru a dona sânge. Mâine vor urma și alți colegi din cardul celorlaltor secții ale Spitalului Sf. Constantin.

Brașov: RESPECT! Doctorii și angajații de la Spitalul Sf. Constantin au donat sânge pentru pacienți. „Sunteți cu toții invitați să ne urmați exemplul” 2 Brașov: RESPECT! Doctorii și angajații de la Spitalul Sf. Constantin au donat sânge pentru pacienți. „Sunteți cu toții invitați să ne urmați exemplul” 3

Sunteți cu toții invitați să ne urmați exemplul”, este mesajul celor de la Spitalul Sf. Constantin.

Previous Story

Brașov: ALERTĂ! Un bloc se prăbușește?! Locatarii au fost evacuați de urgență de pompierii de la ISU!

Next Story

Foto Brașov: UPDATE Imagini de la blocul care stă să se prăbușească. Locatarii au fost evacuați