Brașov: Concert Cargo. Vezi cât costă un bilet:

Last Updated on octombrie 27, 2017 Cargo va concerta sâmbătă, 28 octombrie, în Brașov la Kruhnen Musik Halle, pentru prima dată.

Pe Facebook, Kruhnen Musik Halle a scris: „Cargo, cea mai iubita formatie rock din Romania, ajunge pentru prima data la Kruhnen Musik Halle din Brasov, pe 28 octombrie.

Brașov: Concert Cargo. Vezi cât costă un bilet: 1

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea cu acoperire nationala: Magazinele Flanco, IQBOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si terminalele self-service ZebraPay din toata tara, club Rockstadt din Brasov..

Pretul unui bilet este de 40 de lei.

TICKET LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-concert-cargo-30483/

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat “Ziua Vrajitoarelor” si o brousa intitulata “Jurnal de bord”, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Alin Achim – bass”.

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Vaccinarea nu este un moft, ci o necesitate. Poate face diferența între viață și moarte. Cele 35 de decese cauzate de rujeolă puteau fi complet prevenite prin vaccinare”

Next Story

Brașov: Cine plătește? „19.812 euro! Cu atât a ieșit în pierdere Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru că a salvat doi pacienți cu arsuri grave”. Un spital privat nu-i primea, nu aveau bani