Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov: Colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE)

Brașov: Colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE)

Last Updated on octombrie 11, 2017 Primăria Brașov şi Serviciului Local de Colectare Brașov informează cetățenii că pe tot parcusul lunii octombrie va asigura colectarea gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), iar în funcţie de tipul de echipament şi cantitate, braşovenii pot primi tichete valorice pentru gestul lor responsabil.

Cu un simplu apel telefonic la TelVerde 0800 444 800, sau la numarul local 0756 200 201 brașovenii pot solicita preluarea gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.00-17.00.

Brașov: Colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) 1

Prin simplul gest al debarasării corecte de deșeurile electrice, brașovenii scapă de aparatele vechi din casă, odată cu curățenia de toamna și, în același timp, pot fi recompensați pentru interesul arătat față de protecția mediului cu tichete valorice cadou.

Pentru deseurile de echipamente electrice şi electronice de mari dimensiuni (ex. frigidere, maşini de spălat) se oferă două tichete cadou a câte 10 lei fiecare, iar pentru cele de mici dimensiuni, se oferă un tichet cadou de 10 lei pentru fiecare 20 de kilograme predate.

Cetățenii municipiului Brașov au fost mereu activi în cadrul acțiunilor de colectare a deșeurilor electrice și electronice și au înțeles pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru mediu și pentru sănătatea noastră, a tuturor. De la începutul anului 2017 și până în prezent, serviciul gratuit de preluare a deșeurilor electrice de la domiciliu a fost utilizat de aproape 1500 de brașoveni. În luna octombrie au din nou ocazia să fie fruntași la colectare și să trimită la reciclare cât mai multe deșeuri electrice.

Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte și mediul înconjurător – colectează deșeurile electrice!
Fii mereu informat – intră pe www.colecteaza.ro .
Persoana de contact: Mihaela Sima
Email: slcbrasov@gmail.com

Previous Story

Brașov: Restricții de circulație pentru Trofeul Opel

Next Story

Brașov: Hai la Focul lui Sumedru! „Pentru ca respectam traditiile, va asteptam sa sarbatorim impreuna unul dintre cele mai frumoase obiceiuri ale toamnei”