Brașov: „Așa arată ghena de gunoi pe strada Zorilor. Mă întreb de ce plătim gunoiul, dacă oricum este mereu împrăștiat pe strada!!”

Last Updated on octombrie 18, 2017 O brașoveancă reclamă faptul că firma de salubritate nu-și face treaba și nu oferă tomberoane suficiente.

Pe Facebook, Cristina Puozzo a postat o fotografie cu mesajul: „Azi miercuri 18 octombrie la ora 14.15 așa arată ghena de gunoi pe strada Zorilor la Brașov.Mă întreb de ce plătim gunoiul, dacă oricum este mereu împrăștiat pe strada!!
Brașov: „Așa arată ghena de gunoi pe strada Zorilor. Mă întreb de ce plătim gunoiul, dacă oricum este mereu împrăștiat pe strada!!” 1

Mă întreb cu ce curaj scumpesc taxele de gunoi dacă nu există tomberoane suficiente pentru cartiere mari.
Mă întreb de ce nu există în fiecare ghena posibilitatea de a recolta gunoaie diferențiat.

Uneori se crează o zeamă pe jos și nu poți intra să arunci gunoiul fără să te murdărești de împuțiciune!
Apoi ne întrebăm de unde atâta boli și viruși!
Rușine!!!”

Tot pe Facebook, Angela Tanasescu a postat o fotografie cu mesajul: „La noi in Romania.-…_Brasov,masinile nu merg pe sosele,ci stau frumos pe trotuare . In schimb,noi,pietonii cu carucioarele cu bebelusi circulam ..fara frica..pe mijlocul soselelor..

Brașov: „Așa arată ghena de gunoi pe strada Zorilor. Mă întreb de ce plătim gunoiul, dacă oricum este mereu împrăștiat pe strada!!” 2

Cum s-au mai schimbat vremurile!!! Cica am imbatranitt Degeaba….dar nu-i adevarat!Cate mai aflu,la batranete…..”

Previous Story

(Foto) „Premontaj SUPERLAND Brașov”. 17,000 mp de poveste, o investiție de peste 10 milioane de euro

Next Story

Bani pentru Autostrada Brașov – Comarnic de la Banca Mondială?