Accident Brașov: Lamborghini lovit pe drumul Poienii. „Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina si asa au făcut poc”

Last Updated on octombrie 4, 2017 Un șofer care conducea un autotursim Lamborghini a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autoturism Hyundai. Accidentul a avut loc miercuri după-amiaza, pe drumul Poienii.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovSergiu Itu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cum urci spre poiana chiar intr-o serpentina a doua sau a treia cum urci mare atenție!!!

Accident Brașov: Lamborghini lovit pe drumul Poienii. „Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina si asa au făcut poc” 1

Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina (nu am apucat sa fac poza si la cealaltă mașina) si asa au făcut poc precizez cealaltă mașina era un Hyundai!

 

Adrian Zaharia Momentul ăla când te dai mare cu Lamborghini…. Dar nu ai urcat drumul de poiana nici macar o data cu autobuzul! Drumul este unul din cele mai dificile din tara, viraje strânse asortate cu linii drepte in care vitezele trec de 100km la ora….
În altă ordine de idei, Nicu Bria atenționează: „Canal cu capacul rupt pe Dn 13 lîngă arinovis Stupini”.
Accident Brașov: Lamborghini lovit pe drumul Poienii. „Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina si asa au făcut poc” 2
Ionut Catalin Poliția il pazeste
Accident Brașov: Lamborghini lovit pe drumul Poienii. „Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina si asa au făcut poc” 3 Accident Brașov: Lamborghini lovit pe drumul Poienii. „Din câte am înțeles domnul cu bolidul a tăiat din curba ca din brânza si a intrat in alta mașina si asa au făcut poc” 4
Revenim cu detalii!
Previous Story

Brașov: Sună din nou alarmele

Next Story

Brașov: Măsură drastică pentru rezolvarea blocajelor spre mall-ul Coresi. Primăria a început demolări