„Am zis, hai să mergem până la Brașov să bem o cafea în Piața Sfatului. Surpriză totală. După aproape o oră de învârtit prin oraș … ”

Last Updated on septembrie 13, 2017 Un constănțean s-a enervat când a ajuns la Brașov și nu a avut unde să parcheze în zona centrală. Se pare că parcarea de la Spitalul Militar nu este semnalizată cum trebuie, neexistând indicatoare suficiente pentru a-i dirija pe turiști acolo.

Pe Facebook, Cristian Opariuc-Dan a scris: „Am zis, hai să mergem până la Brașov să bem o cafea în Piața Sfatului. Surpriză totală. După aproape o oră de învârtit prin oraș, nu am reușit să găsim un loc de parcare. Nici în zonă, nici mai departe.

„Am zis, hai să mergem până la Brașov să bem o cafea în Piața Sfatului. Surpriză totală. După aproape o oră de învârtit prin oraș ... ” 1

(foto:Georgiana Vârciu Pop: )

Apoi, era aproape imposibil să mă convingă cineva că există șoferi mai indisciplinați și mai mârlani decât constănțenii. Ei bine, brașovenii sunt cu 3 clase peste. Am evitat la limită 3 accidente și am prevăzut încă cel puțin 5.

Pe viitor voi ști să ocolesc acest oraș, e drept, superb, însă populat cu oameni despre care, în mod cert, aveam o părere supradimensionată.
Nu știu de ce, dar parcă tot e mai bine cu constănțenii mei”

Dada Iliescu Cristi, iti soptesc eu despre doua parcari in care gasesti loc pentru masina. Prima este chiar in apropiere de Pta Sfatului, in sus pe Muresenilor, pe partea stanga. Daca nu gasesti acolo, atunci poti incerca in parcarea de la Universalul Star, in partea de jos a Republicii. Brasovul e totusi un oras frumos…merita sa bei o cafea in Piata Sfatului „Am zis, hai să mergem până la Brașov să bem o cafea în Piața Sfatului. Surpriză totală. După aproape o oră de învârtit prin oraș ... ” 2
Cristian Opariuc-Dan Cu certitudine e un oraș frumos, numai că la cum se circulă pe acolo mi-a cam trecut pofta. Cu certitudine există și locuri de parcare dar parcă n-ar trebui să fii născut și crescut acolo să le găsești. Oricum, am revenit cu bine la Predeal și am băut aici două cafele. Așa, de ciudă
Previous Story

Brașov: Concert Ștefan Bănică – “Picat din Luna”. Vezi cât costă un bilet:

Next Story

Oktoberfest Brașov: Avem 50 % REDUCERE în parcul de distracții LUNA PARC. Vezi programul de miercuri: